• LIFE&STYLE

    O γιος του Magic Johnson με ψηλοτάκουνα και μίνι φούστα στους δρόμους του Hollywood (φωτο +video)

    • NewsRoom


    Τον βάφτισαν Earvin Johnson III. Προτιμάει όμως να τον φωνάζουνE.J. Και είναι γιος του σούπερ αθλητή Magic Johnson. Μόλις είκοσι χρονών αλλά τόσο συνειδητοποιημένος για την σεξουαλική του ταυτότητα. Στην Αμερική αποτελεί αγαπημένο θέμα των παπαράτσι. Στη χώρα μας δεν τον έχουν ανακαλύψει ακόμα. Προχθές ο EJ εθεάθη στο Hollywood να περπατά με έναν καλό του φίλο, φορώντας ψηλοτάκουνα παπούτσια και μια μαύρη, μίνι, κεντητή μπλούζα και όπως ήταν επόμενο, τα φλας των παπαράτσι πήραν αμέσως «φωτιά» και μέσα σε λίγες ώρες οι φωτογραφίες του 24χρονου έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου.

    Earvin Johnson1

    Είναι 24 ετών, πρωταγωνιστεί στο αμερικανικό ριάλιτι σόου «Τα πλουσιόπαιδα του Μπέβερλι Χιλς» και την περασμένη εβδομάδα εθεάθη να περπατά με ένα… αποκαλυπτικό μίνι στους «λαμπερούς» δρόμους του Χόλιγουντ.

    Earvin Johnson2

    Αγαπάει πολύ τη μόδα. Και την ακολουθεί πιστά. Λατρεύει τις γούνες, τα ψηλοτάκουνα, τις τσάντες Dior και τα κοσμήματα Chanel. Έχει μια μεγάλη συλλογή από γυαλιά ηλίου και μυωπίας. Αδυναμία του το φαγητό, το οποίο δεν θα θυσιάσει ποτέ για να αποκτήσει ένα καλλίγραμμο κορμί. Οι σχέσεις του με τους γονείς του είναι άριστες, οι οποίοι ήταν οι πρώτοι που τον στήριξαν μόλις τους δήλωσε πως είναι gay, σε ηλικία δεκατριών χρονών. Θα ήθελε να έχει ένα δικό του τοκ σόου. Κατάφερε να γίνει γνωστός στην αμερικανική κοινή γνώμη χάρη στις συχνά προκλητικές και ακραίες εμφανίσεις του.

    Earvin Johnson4

    Έχοντας τον διάσημο πατέρα του στο πλευρό του, αφού ο Μάτζικ Τζόνσον μιλάει συχνά για τον γιο του, τονίζοντας ότι τον αγαπά και ότι θα είναι στο πλευρό του και θα τον υποστηρίζει σε ο,τι και αν κάνει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/simera-sigkentrosi-ton-paretithite-sto-sintagma/53452



    ΣΧΟΛΙΑ