• LIFE&STYLE

    O Charlie Sheen και οι άλλοι celebrities που παραδέχτηκαν πως είναι φορείς HIV

    • NewsRoom

    Freddie Mercury


    Ο Charlie Sheen ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον ιό του AIDS. Παρ’όλα αυτά δεν είναι ο πρώτος σταρ του Hollywood που έχει συνδεθεί με τον ιό. Παρακάτω μερικά ονόματα διασήμων που έχουν διαγνωστεί στο παρελθόν,από celebrities μέχρι και σταρς των σπορ.

    FREDDIE MERCURY

    Freddie Mercury
    Freddie Mercury

    Ο διάσημος Freddie Mercury , που πέθανε το 1991, επιβεβαίωσε πως είναι θετικός στον HIV δύο μέρες πρίν το θάνατό του. Στο παρελθόν, βέβαια, το είχε διαψεύσει. Απεβίωσε στην ηλικία των 45 από πνευμονία που είχε σχέση με τον συγκεκριμένο ιό.

    MAGIC JOHNSON

    Magic Johnson
    Magic Johnson

    Το Νοέμβρη του 2001, μια από τις πιο διάσημες αθλητικές φιγούρες, ο Earvin ”Magic” Johnson, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου πως είναι θετικός στον HIV και σταματάει το μπάσκετ. Ο Johnson, που έχει κερδίσει 5 τίτλους NBA στο παρελθόν, ήταν 32 χρονών εκείνη την περίοδο.

    MICHAEL JETER

    Michael Jeter
    Michael Jeter

    Ο ηθοποιός και νικητής βραβείου Emmy, Michael Jeter έμαθε πως ήταν φορέας το 1996. Το αποκάλυψε ένα χρόνο αργότερα. Ο ίδιος λέει πως ο λόγος που το έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό ήταν πως δεν ήθελε άλλοι συνάδελφοί του με παρόμοια κατάσταση να ντρέπονται να το αποκαλύψουν και να κρύβονται πίσω από ένα ψέμα, ώστε να μην χάσουν τη δουλειά τους. Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το 2003 στην ηλικία των 50.

    ROBERT REED

    Reed
    Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Robert Reed κράτησε τη διάγνωση του HIV μυστική μέχρι το θάνατό του το 1992 στην ηλικία των 59. Κράτησε επίσης μυστικό πως ήταν ομοφυλόφιλος. Ενώ πεθαίνει από καρκίνο, το πιστοποιητικό θανάτου του ανέφερε επίσης πως ήταν φορέας του AIDS.



    ΣΧΟΛΙΑ