ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον παντρεύτηκε τη μνηστή του Κάρι Σίμοντς σε μυστική τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ χθες, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωθυπουργικό γραφείο, επιβεβαιώνοντας σχετικά δημοσιεύματα.
«Ο πρωθυπουργός και η κα Σίμοντς παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα σε μια μικρή τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Τζόνσον. «Το ζευγάρι θα γιορτάσει τον γάμο του με συγγενείς και φίλους το επόμενο καλοκαίρι».

Όπως αναφέρει η Dailymail, το νυφικό είναι του οίκου Costarellos και κοστίζει 2.870 λίρες. Ιδρυτής και σχεδιαστής είναι ο Χρήστος Κωσταρέλλος. Άνοιξε το πρώτο κατάστημά του στην Ελλάδα το 1998 και πάντα τα νυφικά του ήταν έργα τέχνης, καθώς δίνει έμφαση στις λεπτομέρειες. Ο γνωστός σχεδιαστής το 2000 άνοιξε δύο ακόμη ατελιέ.
Τα νυφικά του και ρούχα διατίθενται σε πάνω από 50 σημεία πώλησης σε όλον τον κόσμο όπως τα Harrods, Moda Operandi και Harvey Nichols. Όλα τα ρούχα του είναι εμπνευσμένα από το πνεύμα της αρχαίας ελληνικής φιλοσοφίας και οι δημιουργίες του, έχουν μια αέρινη κίνηση που κολακεύει τη γυναικεία κομψότητα.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Ουκρανία και Ρωσία συμφώνησαν να μην πλήττουν ενεργειακούς στόχους
- ΙΣΑ: Σαφείς απαντήσεις για τον τρόπο αδειοδότησης των ιατρείων
- Ιωάννης Μπούγας για υπόθεση Κυψέλης: Τι έκανε η Εισαγγελία Ανηλίκων από το 2020 για την προστασία των παιδιών
- Aegean: Αύξηση του τζίρου 4% στο εξάμηνο – Στα 3,3 εκ. ευρώ οι καθαρές ζημιές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.