• LIFE&STYLE

    Ντουμπάι: Ο Σεΐχης είχε «πιάσει στα πράσα» την πριγκίπισσα Χάγια με τον Βρετανό σωματοφύλακα


    Οι ανατροπές γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της βασιλικής οικογένειας του Ντουμπάι, μετά την «απόδραση» της πριγκίπισσας Χάγια της Ιορδανίας, η οποία εγκατέλειψε τον 69χρονο συζυγό της και σεΐχη του Ντουμπάι, Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ συνεχίζονται.

    Ανώνυμη πηγή από την βασιλική οικογένεια του Ντουμπάι, η οποία μίλησε στον βρετανικό Τύπο, υποστηρίζει πως ο σεΐχης έπιασε την έκτη και νεαρότερη σύζυγό του (ετεροθαλής αδελφή του βασιλιά Αμπντάλα της Ιορδανίας) «στα πράσα» με τον Βρετανό σωματοφύλακα της, στο σπίτι τους στο Λονδίνο τον περασμένο Μάιο.

    Σύμφωνα με την πηγή, ο σεΐχης βρισκόταν στο Ντουμπάι για τους γάμους των τριών μεγαλύτερων γιων του, που τελέστηκαν στις 15 Μαΐου. Ήδη υποψιαζόταν πως η όμορφη πριγκίπισσα «είχε έρθει πολύ κοντά» με τον Βρετανό σωματοφύλακα της. Έτσι, αποφάσισε να ταξιδέψει  απροειδοποίητα στο Λονδίνο, όπου έπιασε την  Χάγια με τον σωματοφύλακα στο σπίτι τους.

    «Ο κυβερνήτης του Ντουμπάι υποψιαζόταν πως η εν διαστάσει σύζυγός του, πριγκίπισσα Χάγια, είχε “ανάρμοστη επαφή” με τον Βρετανό σωματοφύλακα, όταν τους βρήκε μαζί σε επίσκεψη – έκπληξη, στο σπίτι τους στο Λονδίνο», υποστήριξε η πηγή. Τότε, σύμφωνα πάντα με την ανώνυμη πηγή, ο σεΐχης θεώρησε πως οι υποψίες του επιβεβαιώθηκαν. «Ήταν πολύ κοντά για τα δικά του δεδομένα», δήλωσε η ανώνυμη πηγή.

    Ο σεΐχης ζήτησε από την σύζυγό του να επιστρέψει αμέσως μαζί του στο Ντουμπάι. Εκείνη ωστόσο αρνήθηκε. Μάλιστα, ο σείχης επιδόθηκε για μια ακόμα φορά στην… αγαπημένη του συνήθεια, γράφοντας ένα ποίημα για την προδοσία το οποίο ανάρτησε στο  Instagram. «Εσύ προδότη, εσύ που πρόδωσες την πιο πολύτιμη εμπιστοσύνη και το παιχνίδι σου έχει αποκαλυφθεί», ανέφερε για την «απιστία» της συζύγου του.

    Ο Βρετανός σωματοφύλακας, έμπιστος της οικογένειας του σεΐχη, από εκείνη την ημέρα δεν έχει επιστρέψει στο Ντουμπάι. Ο σωματοφύλακας εργάζεται για την εταιρεία Mission Enterprise Limited, η οποία έχει την έδρα της στο Λονδίνο, απασχολεί, συνήθως, Βρετανούς πρώην στρατιωτικούς και ανήκει στην κυβέρνηση του Ντουμπάι.



    ΣΧΟΛΙΑ