• LIFE&STYLE

    Ντόλι Πάρτον: Εμβολιάζεται και διασκευάζει το «Jolene» (video)

    Ντόλι Πάρτον


    Την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού της εταιρείας Moderna, το οποίο, μάλιστα, είχε βοηθήσει στη χρηματοδότησή του, έκανε η Ντόλι Πάρτον.

    Η διάσημη σταρ της country μουσικής και βραβευμένη με Grammy, εμβολιάστηκε και τραγούδησε «vaccine, vaccine, vaccine», δηλαδή εμβόλιο στους ρυθμούς του δημοφιλούς τραγουδιού της με τίτλο «Jolene».

    «Εμβόλιο, εμβόλιο, εμβόλιο, εμβόλιο, σας παρακαλώ, μην διστάσετε», τραγούδησε λίγο πριν εμβολιαστεί στο Ιατρικό Κέντρο Πανεπιστημίου Vanderbilt στο Νάσβιλ του Τενεσί την Τρίτη.

    Με αυτόν τον τρόπο, η 75χρονη Πάρτον παροτρύνει τον κόσμο να εμβολιαστεί.

    Η ίδια έλαβε το εμβόλιο της Moderna, για την ανάπτυξη του οποίου έχει ήδη δωρίσει 1 εκατ. δολ. στο συγκεκριμένο Ιατρικό Κέντρο.

    Ένα μέρος των χρημάτων της τραγουδοποιού προοριζόταν για τη χρηματοδότηση μιας πρώτης φάσης της δοκιμής του εμβολίου Moderna.

    «Είμαι αρκετά μεγάλη για να το κάνω και είμαι αρκετά έξυπνη για να το κάνω (το εμβόλιο)», λέει η Ντόλι Πάρτον στους θαυμαστές της, στο βίντεο που ανάρτησε από το Ιατρικό Κέντρο.

    Τον περασμένο μήνα, η Πάρτον δήλωσε στο Associated Press ότι ήθελε να περιμένει έως ότου τα εμβόλια ήταν ευρύτερα διαθέσιμα επειδή «δεν θέλω να φανεί ότι προσπερνάω τη σειρά», όπως είπε χαρακτηριστικά.

    Τώρα η χορήγηση των εμβολίων έχει αυξηθεί, τουλάχιστον στις ΗΠΑ και η Πάρτον είπε ότι «ήθελε να τους ενθαρρύνει όλους» να κάνουν το δικό τους.

    «Θέλω απλώς να πω σε όλους εσάς τους δειλούς εκεί έξω, μην είστε τόσο φοβιτσιάρηδες. Βγείτε και κάντε το εμβόλιο», είπε χαρακτηριστικά.

    Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν το κόψιμο της μπλούζας της, το οποίο έδινε άμεση πρόσβαση στον γιατρό για να την εμβολιάσει στον ώμο, χωρίς να χρειαστεί να την σηκώσει!

    Δείτε το βίντεο που μοιράστηκε στο Twitter:

    Διαβάστε επίσης:

    Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Νέες δωρεές πάνω από €5,7 εκατ. προσφέρουν στήριξη μέσα στην πανδημία

    Η Ντόλι Πάρτον δώρισε 1 εκατ. δολ. στην επιτυχή έρευνα της Moderna για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

    Τέλος η αγωνία για την Lady Gaga: Της επέστρεψαν τα δύο γαλλικά μπουλντόγκ της



    ΣΧΟΛΙΑ