ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μαίρη Συνατσάκη γιόρτασε τα πιο ευτυχισμένα γενέθλια
Τα γενέθλιά της γιόρτασε την Τρίτη 27/12 η Μαίρη Συνατσάκη, τα οποία φέτος είναι πολύ διαφορετικά από τις προηγούμενες χρονιές, καθώς είναι τα πρώτα που γιορτάζει έχοντας στο πλευρό της την κόρη της και καρπό του ερωτά της με τον Ίαν Στρατή.
Με αφορμή την ημέρα των γενέθλιών της η Μαίρη Συνατσάκη κοινοποίησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με όλες τις δυνατές στιγμές της χρονιάς που μας πέρασε.
Ανάμεσα σε αυτές, η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στους αγαπημένους της, το πρώτο υπερηχογράφημα του μωρού τους και η στιγμή που βγαίνει από το μαιευτήριο με τον Ίαν Στρατή να κρατάει την κορούλα τους.
«Από τα 37 στα 38… μια νέα ψυχή δρόμος • Για να σε γνωρίσω • στα φετινά μου γενέθλια έχω το πιο πολύτιμο δώρο όλης της ζωής μου • δεν ζητάω τίποτα πια «Το κέντρο του κόσμου», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.
Δείτε το βίντεο:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης:
Κατερίνα Καινούργιου: Με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη έκανε παραμονή Χριστουγέννων
Κιμ Καρντάσιαν: Ξέσπασε σε δάκρυα για τη συνεπιμέλεια με τον Κάνιε Γουέστ – «Είναι πολύ δύσκολο»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Συλλήψεις κορυφαίων στελεχών του χρηματοπιστωτικού κλάδου για το σκάνδαλο των funds «τύπου Ponzi»
- O Τραμπ θέλει να δημιουργήσει «AI Force» για να εποπτεύει την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Λάρισα: 14χρονος εντοπίστηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του
- Χούθι: Δηλώνουν ότι επιτέθηκαν σε «ευαίσθητες τοποθεσίες» στο Ριάντ και στην Ερυθρά Θάλασσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.