• LIFE&STYLE

    Sin Boy: Συνεχίζεται το «θρίλερ»

    • NewsRoom

    Sin Boy


    Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση «εξαφάνισης» του ράπερ Sin Boy, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν και κυκλοφόρησε στα social media φωτογραφία του μέσα σε ένα ασθενοφόρο.

    Στην εν λόγω φωτογραφία, ο Sin Boy βρίσκεται μέσα σε ένα ασθενοφόρο, ενώ αμέσως μετά φημολογείται ότι ο ράπερ πέθανε σε νοσοκομείο του Κοσόβου από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

    Η είδηση, ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

    Κάποιοι θεωρούν ότι πρόκειται για πραγματικότητα, ενώ κάποιοι άλλοι εικάζουν ότι πρόκειται για κάποιο μακάβριο διαφημιστικό τρικ για την επόμενη δισκογραφική δουλειά του.

    Λίγες μέρες πριν το μυστήριο και τις φήμες για τον θάνατό του, ο Sin Boy είχε δημοσιεύσει στο προφίλ του στο TikTok βίντεο, στα οποία τραγουδούσε και χόρευε στίχους κομματιού που έλεγαν: «Πιαστήκατε όλοι κορόιδα».

    Μάλιστα, μια μέρα μετά τις φήμες ανέβηκε στον προσωπικό λογαριασμό του Sin Boy μια ανάρτηση, η οποία αναφέρει πως ο καλλιτέχνης έφυγε από τη ζωή. Για πρώτη φορά μάλιστα η λεζάντα στο post είναι γραμμένη στα ελληνικά και όχι στα Greeklish, όπως έχει συνηθίσει να γράφει ο ίδιος στις αναρτήσεις του.

    «Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές, αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από τη μουσική του. 1994- Για πάντα», αναφέρει η ανάρτηση.

    Ακόμη, η εικόνα προφίλ στον λογαριασμό του, έχει αντικατασταθεί με ένα μαύρο φόντο.

    Την ανάρτηση αυτή αναδημοσίευσε στον λογαριασμό της και η αδελφή του Sin Boy, η οποία επίσης έχει βάλει ένα μαύρο φόντο ως φωτογραφία προφίλ. Την ίδια αλλαγή στο προφίλ της έκανε, όμως, και η μητέρα του τράπερ φουντώνοντας τις φήμες που τον θέλουν νεκρό.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Sin Boy Mc (@isyourboysinboy)

    Ποιος είναι ο Sin Boy

    Ο Sin Boy ή κατά κόσμο Agustin Gega ή Θοδωρής Γκέκας κατάγεται από την Αλβανία και γεννήθηκε στις 18 Αυγούστου του 1994.

    Ο τράπερ έκανε τεράστια επιτυχία και απέκτησε μεγάλη αναγνωρισιμότητα πριν μερικά χρόνια με την κυκλοφορία του κομματιού Mama. Λίγο αργότερα πήρε την απόφαση να διαγράψει τα τραγούδια του από το Youtube και να μετακομίσει μόνιμα στην Αλβανία με τη σύντροφό του, Rina.

    Πριν λίγους μήνες έγινε γνωστό πως ο τράπερ και η διάσημη Αλβανίδα τραγουδίστρια χώρισαν μετά από πολλά χρόνια σχέσης.

    Η ανάρτηση της Rina

    Το βράδυ της Πέμπτης, η πρώην σύντροφός του, Rina έκανε ανάρτηση στο intagram δημοσιεύοντας φωτογραφίες της να κρατά κόκκινα τριαντάφυλλα και να πίνει από το μπουκάλι. Η ίδια δεν έδωσε καμία απάντηση για την είδηση που θέλει τον Sin Boy να έχει φύγει από τη ζωή.

    RINA
    Rina

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023



    ΣΧΟΛΙΑ