• LIFE&STYLE

    Νίκος Καρβέλας: Πατέρας για τρίτη φορά – Γέννησε η σύντροφός του

    • NewsRoom
    Έλενα Φερεντίνου και Νίκος Καρβέλας

    Έλενα Φερεντίνου και Νίκος Καρβέλας


    Το τρίτο του παιδί υποδέχτηκε ο Νίκος Καρβέλας, μαζί με τη σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου.

    Η 32χρονη τραγουδίστρια γέννησε σε γνωστή ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων, κάνοντας τον 70χρονο μουσικοσυνθέτη πατέρα για τρίτη φορά.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Καρβέλας έχει αποκτήσει μια κόρη, τη Σοφία Καρβέλα, από τον γάμο του με την Άννα Βίσση και έναν γιο, τον Ανδρέα, από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια.

    Η κόρη του, Σοφία τον έχει κάνει, μάλιστα, και παππού, καθώς του έχει χαρίσει δύο εγγόνια.

    Ποια είναι η σύντροφος του Καρβέλα

    Η Έλενα Φερεντίνου είναι τραγουδίστρια και έχει συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία του Πάρη Κασιδόκωστα και του Γιώργου Αρσενάκου, Panik Records. Συνεργάστηκαν επαγγελματικά με τον μουσικοσυνθέτη το 2019, όταν της έγραψε τη μουσική και τους στίχους στο τραγούδι «Δεν Πάει Καλά Το Παιδί», όπου περιγράφεται η εξομολόγηση μιας γυναίκας προς το σύντροφό της, η οποία παραδέχεται ότι τον έχει απατήσει.

    Η πρώτη δημόσια έξοδός του ζευγαριού είχε γίνει το 2019, στο κέντρο όπου τραγουδούσε η Άννα Βίσση. Τον Ιούλιο τραγούδησε στο Θέατρο Άλσος, στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Λιάνη, ενώ τον περασμένο Αύγουστο και ενώ ήταν στις αρχές της εγκυμοσύνης της, η Έλενα Φερεντίνου τραγούδησε με τον Μπάμπη Στόκα.

    Είναι γεννημένη στη Φλώρινα, με απώτερη ηπειρώτικη σαρακατσάνικη καταγωγή της από την ορεινή Σκλίβανη Ιωαννίνων. Κόρη του τραγουδιστή Φαίδωνα Φερεντίνου και ξαδέλφη του τηλεπαρουσιαστή Χρήστου Φερεντίνου, έχει συμμετάσχει σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ.

    Διαβάστε επίσης:

    Νίκος Καρβέλας: Περιμένει το τρίτο του παιδί

    Η Σοφία Καρβέλα γιορτάζει 12 χρόνια νηφαλιότητας – Η συγκλονιστική ανάρτηση

    Έγκυος η Μπρίτνεϊ Σπίαρς



    ΣΧΟΛΙΑ