ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τίτλους τέλους στον γάμο τους, μετά από 14 χρόνια κοινής πορείας, έβαλαν ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ, όπως έκανε γνωστό, μέσω λιτής ανακοίνωσης, η πρώην βασιλική Οικογένεια.
«Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, ενώ ξεκαθαρίζεται πως ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ «θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.
Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους.
Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.
Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας.
Γραφείο πρώην Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος»
Διαβάστε επίσης:
Times: Πώς η Ελλάδα στάθηκε ξανά στα πόδια της μετά από 10 χρόνια κρίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΕΝΕΝ: Σύσκεψη για τα προβλήματα των ναυτικών στα RO/RO με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων
- Η MSC πήρε πέντε επιβατηγά πλοία της Moby σε πλειστηριασμό με 229,9 εκατ. ευρώ
- Τελευταία ευκαιρία για το επίδομα θέρμανσης – Ποιοι πρέπει να τρέξουν να υποβάλουν αίτηση τις επόμενες 48 ώρες
- Αλέξης Τσίπρας: Το μανιφέστο της «Ιθάκης» – Έρχεται νέο κόμμα στον ορίζοντα;