• Business

    Mandola Rosa: Εκεί που το Πάσχα γίνεται εμπειρία

    • NewsRoom

    Πάσχα ημέρες Μαγιού και η ελληνική φύση στα καλύτερά της! Μοναδικά τοπία, χρυσαφένιες παραλίες, ονειρεμένα ηλιοβασιλέματα, μια ευκαιρία απόδρασης τις πιο όμορφες μέρες του χρόνου. Μια ευκαιρία να απολαύσει κανείς τη μοναδική ομορφιά, τον αριστοκρατικό αέρα και την ασύγκριτη φιλοξενία του Mandola Rosa στην Κυλλήνη που υπόσχεται να μετατρέψει το φετινό Πάσχα και τις μέρες της Πρωτομαγιάς σε αξέχαστη εμπειρία.

    Σε έναν τόπο παραδεισένιο, πάνω από μια μεγάλη χρυσαφένια παραλία μήκους 2 χιλιομέτρων, υπέροχες σουίτες και ονειρικές βίλλες, από τις πιο περιζήτητες στον κόσμο, σας περιμένουν για μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

    Mandola Rosa
    Mandola Rosa

     

    Το Mandola Rosa θα υποδεχθεί, μάλιστα, τους επισκέπτες του με ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα, με εμπνευσμένα μενού, συναρπαστικές εμπειρίες, αυθεντικότητα και γενναιοδωρία, όπως αρμόζει στις άγιες αυτές μέρες.

    Πρωινός μπουφές με άφθονες επιλογές, στην επιβλητική βεράντα με θέα το Ιόνιο, εκλεκτή γαστρονομία στο ειδυλλιακό Cap Voyage με τη συγκλονιστική θέα και τα πιο ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, διαμονή γεμάτη πολυτέλεια και άνεση, απόλυτη ελευθερία στη φύση, εξαιρετικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Το Mandola Rosa είναι, άλλωστε, κομμάτι του απόλυτου ελληνικού προορισμού διακοπών, του Riviera Olympia Mega Resort που περιλαμβάνει το Olympia Aqua Park, το μεγαλύτερο πάρκο με παιχνίδια στο νερό σε όλη την Ελλάδα.

     

    Και για να απολαύσετε στο μέγιστο την ανοιξιάτικη αυτή απόδραση από την καθημερινότητα, όλα γίνονται εντός του Resort: Μεγάλη Παρασκευή και Ανάσταση στην Εκκλησία που βρίσκεται στην έκταση του Resort, στολισμένη και μυροφόρα, συναρπαστικές δραστηριότητες για όλους, με water sports, ιππασία, paintball, μουσική και χορός, κεράσματα και εκπλήξεις για παιδιά κάθε ηλικίας, αλλά και τη δυνατότητα χαλάρωσης και περιποίησης με signature therapies στο ανανεωμένο Elixir Spa.

    Η Grecotel έχει φροντίσει τα πάντα, για να περάσετε ένα αξέχαστο Πάσχα στην Κυλλήνη, με εορταστικά πακέτα 3 διανυκτερεύσεων που περιλαμβάνουν εορταστικό πρόγραμμα, Aqua Park και τα παιδιά δωρεάν.

    Ανακαλύψτε το πλούσιο πρόγραμμα και τα ειδικά πακέτα του Mandola Rosa εδώ και ετοιμαστείτε για ένα Πάσχα που θα συνδυάζει ό,τι έχετε ονειρευτεί και ακόμη περισσότερα.

    Mandola Rosa
    Mandola Rosa