• Gossip

    Βαρύ πένθος για τα αδέρφια Αντετοκούνμπο

    • NewsRoom
    Αντετοκούνμπο


    Σε βαρύ πένθος έχει πέσει η οικογένεια Αντετοκούνμπο καθώς ο Γιάννης, ο Θανάσης και τα υπόλοιπα αδέρφια έχασαν ξαφνικά τον πατέρα τους Τσαρλς. Ο ίδιος απεβίωσε έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη, στο Μιλγουόκι , εκεί που παίζει ο μεγάλος σταρ του NBA Γιάννης Αντετοκούνμπο.

    Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έλαβε άδεια από τον Παναθηναϊκό και έφυγε από την Ελλάδα για να βρεθεί στο Μιλγουόκι.

    Ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο υπήρξε ο πρώτος «μέντορας» των παιδιών του, ο οποίος τους μύησε στον αθλητισμό και το μπάσκετ. Ο ίδιος υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής στη Νιγηρία, από την οποία ήρθε στην Ελλάδα το 1991 μαζί με τη σύζυγό του, Βερόνικα.

    Στο παρελθόν είχε παρουσιάσει και πάλι πρόβλημα υγείας με την καρδιά του. Ειδικότερα, το φθινόπωρο του 2015 εισήχθη στο «Ευαγγελισμός» με έντονους πόνους στο στήθος.

    Σε συνέντευξή του, ο Τσαρλς Αντετοκούνμπο είχε δηλώσει πως αρχικά είχε προσπαθήαει να “μυήσει” τα παιδιά του στο ποδόσφαιρο. «Έπαιζα ποδόσφαιρο, οπότε ήταν φυσιολογικό να τους παρακινήσω για να ξεκινήσουν να ασχολούνται με το σπορ. Τους πήγαινα στο πάρκο και τους μάθαινα, αφού ως πρώην ποδοσφαιριστής, είχα πολλά κόλπα και δεξιότητες να τους διδάξω! Ήξερα πως σίγουρα τα παιδιά θα στραφούν στον αθλητισμό» είχε πει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με την κορυφαία διάκριση της Διεθνούς Ακαδημίας Αστροναυτικής βραβεύτηκε ο Στ. Κριμιζής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To μήνυμα της Σάκκαρη για την πορεία της προς την πρώτη 50αδα της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θλίψη στους Έλληνες της Πόλης για τον θάνατο του θρυλικού δασκάλου του Ζωγράφειου, Δ. Φραγκόπουλου



    ΣΧΟΛΙΑ