ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με 30 λεπτά καθυστέρηση, έπειτα από έντονες συσκέψεις μεταξύ όλων των αρχών, θα ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του κυπέλλου Ελλάδας, παρά τα εκτεταμένα επεισόδια που συνέβησαν πριν την έναρξη του αγώνα.
Οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές να αρχίσει κανονικά το παιχνίδι είναι οι ίδιες οι διοικήσεις των ομάδων. Όπως τονίζουν η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει κανονικά η σέντρα ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα ακόμα μεγαλύτερων επεισοδίων στην περίπτωση που ανακοινωθεί η ματαίωση του τελικού.
Σε αυτό το πλαίσιο υπήρξε εντολή προκειμένου οι παίκτες των δύο ομάδων να βγουν μαζί στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, στέλνοντας έτσι το μήνυμα στους οπαδούς που βρίσκονται στο γήπεδο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κύπελλο Ελλάδας: Στα χέρια της κυβέρνησης η διεξαγωγή ή όχι του τελικού!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Με παρατράγουδα ξεκινά ο τελικός του κυπέλλου: Μολότοφ, πετροπόλεμος, μέχρι και… σεισμός!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η δίκη της Κιάρα Φεράνι: Από fashion icon πρωταγωνίστρια στις αίθουσες των δικαστηρίων
- Κλώνης (Intracom Holdings): Υποτιμημένη η μετοχή – Ταμείο στα €200 εκατ.
- Σταύρος Κυριακούλης: Το παιδί της Κατοχής, που πάλεψε με τα κύματα και βγήκε νικητής στην στεριά…
- Ενεργειακή χρυσή εποχή ή νέο πάρτι με τα λεφτά των επόμενων;