• LIFE&STYLE

    Η METRO έτρεξε  για το «Άλμα Ζωής»

    • NewsRoom


    Για μία ακόμα χρονιά, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 με αφετηρία το Ζάππειο, πραγματοποιήθηκε το 9ο Greece Race for the Cure, αγώνας δρόμου 5km και συμβολικός περίπατος 2km ενάντια στον καρκίνο του μαστού που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με τη συμμετοχή περισσότερων από 35.500 ατόμων.

    Στις διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας μέσα σε μοναδική ατμόσφαιρα, γυναίκες, άνδρες και παιδιά έγιναν μέρος μιας παγκόσμιας αλυσίδας ενάντια στον καρκίνο του μαστού, έτρεξαν ή περπάτησαν, γιόρτασαν τη ζωή μαζί με τις survivors και στήριξαν το έργο του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», διαδίδοντας το μήνυμα πως ο καρκίνος του μαστού δεν είναι ανίκητος.

    Τα My Market συμμετείχαν στον Αγώνα στο πλαίσιο της δράσης μας «Χιλιόμετρα Προσφοράς» που περιλαμβάνει συμμετοχή των εργαζομένων του Ομίλου με τις οικογένειές τους σε αγώνες δρόμου σε πόλεις σε  όλη την Ελλάδα.

     

     

    Η εταιρεία καλύπτει το κόστος συμμετοχής σε όλες τις συμμετοχές για τους εργαζόμενούς της και τα μέλη της οικογένειάς τους και στηρίζει  με προϊόντα τοπικά Ιδρύματα και Φορείς σε αυτήν την πόλη. Στον Αγώνα Race for the Cure, συμμετείχαν περίπου 960 δρομείς από την ομάδα δρομέων της εταιρείας από πάνω από 100 καταστήματα της εταιρείας κυρίως από την περιοχή της Αθήνας και της ευρύτερης Αττικής. Ειδικά σε αυτόν τον Αγώνα, η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη καθώς οι εργαζόμενοι της METRO στηρίζουν το σκοπό του Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού.

    Το Greece Race for the Cure αποτελεί όχημα για την υλοποίηση προγραμμάτων του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» για την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, την προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης και την ψυχοκοινωνική στήριξη γυναικών που έχουν βιώσει τη νόσο. Συγχρόνως, το Greece Race for the Cure είναι ένας αγώνας- θεσμός, ο 2ος μεγαλύτερος αγώνας Race for the Cure παγκοσμίως..



    ΣΧΟΛΙΑ