• LIFE&STYLE

    Nomads – ANT1: Το αγώνισμα των αρχηγών, η στιγμή επικοινωνίας και το μαγικό ταξίδι

    • NewsRoom
    Nomads


    Το Nomads του ΑΝΤ1 εξακολουθεί να κρατά την αδρεναλίνη του κοινού στα ύψη, με τις δυσκολίες, τα αγωνίσματα, το εξωτικό περιβάλλον, τις εκπλήξεις και τις ανατροπές.

    Στο αποψινό επεισόδιο έχουμε το αγώνισμα των αρχηγών. Η Όλγα Πηλιάκη από την ομάδα των Ωκεανών και η Νατάσα Καλογρίδη από την ομάδα της Φωτιάς, θα μονομαχήσουν για να χαρίσουν στην ομάδα τους το σημερινό έπαθλο.

    Η αρχηγός που θα κερδίσει θα δώσει στην ομάδα της τη στιγμή επικοινωνίας από τη Wind και ένα ταξίδι στο μαγικό EL NIDO.

     Nomads Nomads Nomads

    Το σημερινό αγώνισμα του επάθλου είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα παίξουν ταυτόχρονα οι αρχηγοί μεταξύ τους.

    Θα επιλέξουν έναν άντρα παίκτη από την ομάδα τους, ο οποίος θα κλειδωθεί μέσα σε μία σιδερένια μπάλα, την οποία θα πρέπει να μεταφέρουν στο τέρμα.

    Ξεκινώντας, θα πρέπει να σπρώξουν τη μπάλα πάνω από τους τρεις κορμούς και να την περάσουν από τους επικλινείς διαδρόμους.

    Φτάνοντας στην ξύλινη πυραμίδα θα πρέπει να λύσουν τους κόμπους του σκοινιού, ώστε να μπορούν να περάσουν μέσα από την κατασκευή.

    Nomads Nomads Nomads

    Στη συνέχεια θα πρέπει να περάσουν το πρώτο σκάμμα και αμέσως μετά μέσα από το μικρό λαβύρινθο που θα συναντήσουν.

    Αφού περάσουν και το δεύτερο σκάμμα θα φτάσουν κάτω από τα 5 κλειδιά. Παίρνοντας ένα κλειδί κάθε φορά, θα πρέπει να καταφέρουν να ξεκλειδώσουν το ξύλινο κουτί που θα βρίσκεται παρακάτω για να απελευθερώσουν τη ματσέτα.

    Αμέσως μετά, θα πρέπει να επιστρέψουν στην μπάλα και με τη ματσέτα να κόψουν το σκοινί για να απελευθερώσουν τον συμπαίκτη τους που θα βρίσκεται μέσα και μαζί του να φτάσουν στο τέρμα.

    Nomads

    Το παιχνίδι παίζεται σε γύρους και ξεκινάει πρώτα η αρχηγός να σπρώχνει την μπάλα με τον παίκτη μέσα, στη συνέχεια σπρώχνει την μπάλα μαζί με μία παίκτρια από την ομάδα και στον επόμενο γύρο η αρχηγός σπρώχνει την μπάλα με άλλες δυο παίκτριες από την ομάδα της.

    Απόψε στις 21:00, μην το χάσετε!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με ποιον παίκτη του Nomads έχει συνεργαστεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο Nomads: Αγριος καβγάς Μαυρίδη – Κολέτσα (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νomads: Σάλος στο twitter με το διωγμό του Μάνου Πίντζη (pics-video)



    ΣΧΟΛΙΑ