• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 11-06-2017

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

    Κριός
    Σήμερα βλέπεις τα πράγματα από άλλη σκοπιά, καθώς η σκέψη σου είναι απόλυτα καθαρή και ορθή. Συνειδητοποιείς ότι μέχρι τώρα έκρινες λάθος πολλά πράγματα και δεν έκανες σωστές επιλογές. Ποτέ δεν είναι αργά να επανορθώσεις, φτάνει να δραστηριοποιηθείς και να μην ξεχνάς να έχεις πάντα γνώμονα τη λογική σου. Με ψυχραιμία και συγκέντρωση όλα θα γίνουν όπως θες.

    Αισθηματικές
    Η ζωή σου σε γενικές γραμμές είναι αρκετά δύσκολη, με πολλά προβλήματα να σε έχουν κουράσει και εκνευρίσει. Όλο αυτό, όπως είναι αναμενόμενο, έχει άμεσο αντίκτυπο στα αισθηματικά σου, αφού είτε είσαι απόμακρος από το ταίρι σου, είτε του γκρινιάζεις διαρκώς, προκαλώντας ένα κλίμα μιζέριας. Άλλαξε άμεσα στάση και κράτα όσα δεν αφορούν τη σχέση σου, έξω από αυτή. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να κάνεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις.

    Επαγγελματικές
    Στον επαγγελματικό σου τομέα επικρατεί μια διαρκής αστάθεια και αβεβαιότητα, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την υλοποίηση των σχεδίων σου. Μην το βάζεις κάτω και συνέχισε την πορεία σου. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε απασχολούν και αναζητάς νέες πηγές εσόδων.

    Ταύρος
    Η πίεση που δέχεσαι τελευταία λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων σε έχει εξουθενώσει ψυχικά και σωματικά. Βρες χρόνο να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να καθαρίσεις τη σκέψη σου, για να επανέλθεις δριμύτερος και να διεκπεραιώσεις όλες σου τις ευθύνες. Φρόντισε να τακτοποιείς μια-μια τις εκκρεμότητές σου, για να μην χάσεις τον έλεγχο και πιεστείς.

    Αισθηματικές
    Τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή είναι αρκετά δύσκολα, οπότε φρόντισε να κάνεις μια ώριμη και ήρεμη συζήτηση με τον σύντροφό σου, ώστε να δείτε τι κάνετε λάθος και να βρείτε από κοινού λύσεις. Αν είσαι μόνος, η ημέρα είναι άκρως ευνοϊκή για γνωριμίες, οπότε δεν έχεις παρά να βάλεις την καλή σου διάθεση και να βγεις έξω για να το απολαύσεις.

    Επαγγελματικές
    Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά, οπότε πρέπει να χαλαρώσεις λίγο, διότι αν συνεχίσεις την πορεία που έχεις χαράξει, θα φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο. Τα οικονομικά σου χρειάζονται πολύ προσοχή και ειδικά σε ό, τι αφορά γραφειοκρατικά ζητήματα.

    Δίδυμοι
    Σήμερα θα έρθουν στο προσκήνιο δυσάρεστες εξελίξεις που δεν υπολόγιζες και σε βγάζουν εντελώς από τη σειρά σου. Άφησε τις καταστάσεις να κυλήσουν και παράλληλα οργάνωσε τη σκέψη σου, ώστε να προσαρμοστείς στη νέα πραγματικότητα και να προγραμματιστείς εκ νέου. Στη διάρκεια της ημέρας θα έχεις συναντήσεις με άτομα που θα σου λύσουν τα χέρια με δύσκολες καταστάσεις, τις οποίες δεν μπορείς να διαχειριστείς.

    Αισθηματικές
    Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες να βελτιώσεις τη σχέση σου, φτάνει να τις αναγνωρίσεις και να τις εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Θα χρειαστεί αρκετή υπομονή, αλλά θα δεις ότι τελικά άξιζε τον κόπο, αφού η σχέση σου θα περάσει σε άλλο επίπεδο. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, θα σταματήσεις να βασανίζεις τον εαυτό σου και αυτούς που σε προσεγγίζουν , μόνο αν μπεις στη διαδικασία να σκεφτείς τι είναι αυτό που ζητάς.

    Επαγγελματικές
    Στον χώρο της εργασίας σου, θα προκύψουν σήμερα πολλές ευκαιρίες και προοπτικές εξέλιξης, οπότε μην κάθεσαι στιγμή και αποκόμισε από αυτές τα μέγιστα. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να βρίσκονται σε κρίσιμο στάδιο, οπότε κινήσου ανάλογα για να βρεις τις ισορροπίες σου.

    Καρκίνος
    Πολλές ευχάριστες εξελίξεις θα σε εκπλήξουν σήμερα και θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και δυναμισμό, ώστε βλέποντας τα πράγματα από θετική σκοπιά, να καταφέρεις να βάλεις μια σειρά και τάξη στη ζωή σου. Μην ξεχνάς ότι έχεις την εύνοια των άστρων, οπότε μη διστάζεις να αλλάξεις ό, τι δε σου αρέσει, όσο κι αν σε τρομάζει αυτή σου η πρωτοφανής επαναστατική διάθεση. Θα δεις ότι θα σου βγει σε καλό, αφού η καθημερινότητά σου θα κυλάει πιο αρμονικά και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

    Αισθηματικές
    Η προσωπική σου ζωή κυλάει αρκετά ομαλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαυθείς. Μια σχέση χρειάζεται καθημερινά προσοχή και ανανέωση, για να κρατήσει καιρό και να είναι αρμονική. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, προσπάθησε να γίνεις πιο κοινωνικός, ώστε διευρύνοντας τον κύκλο των επαφών σου, να βρεις ευκολότερα τον ιδανικό ερωτικό σύντροφο για σένα.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου όλα δείχνουν να πηγαίνουν μια χαρά και δεν υπάρχουν ιδιαίτεροι λόγοι να αγχώνεσαι και να ανησυχείς. Τα οικονομικά σου αντιθέτως χρειάζονται μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα, γιατί βρίσκεσαι σε δύσκολη φάση και τα πράγματα μπορούν να γίνουν χειρότερα μια έναν λάθος χειρισμό.

    Λέων
    Καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για τις απρόσμενες ανατροπές και τις ραγδαίες εξελίξεις που θα γίνουν σήμερα. Να είσαι καλά οργανωμένος και απόλυτα προσγειωμένος στην πραγματικότητα, γιατί μόνο έτσι θα σταθείς στο ύψος των αλλαγών. Όταν συνέλθεις από την αναστάτωση, θα δεις ότι τα νέα δεδομένα είναι υπέρ σου, οπότε καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να διατηρήσεις το θετικό αυτό κλίμα.

    Αισθηματικές
    Τελευταία δεν τα πηγαίνεις και πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αφού φαίνεται να μην υπάρχει η απαραίτητη κατανόηση και από τις δύο πλευρές και να τσακώνεστε συνεχώς. Καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείς και να είσαι πολύ προσεκτικός στα λόγια σου, για να αποφύγεις τα χειρότερα μέχρι να ηρεμήσετε και οι δύο. Αν είσαι μόνος, φρόντισε να αφήνεις που και που στην άκρη τα προβλήματα που σε απασχολούν και να διεκδικήσεις όσα έχεις ανάγκη στην αισθηματική σου ζωή.

    Επαγγελματικές
    Στον χώρο της εργασίας σου προσπάθησε να είσαι πιο επιφυλακτικός με τους συνεργάτες σου, αφού στις μέρες μας ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι εχθροί σου δεν σου δείχνουν τις αληθινές τους προθέσεις, περιμένοντας να σε βλάψουν λειτουργώντας υπόγεια. Τα οικονομικά σου από την άλλη φαίνεται να καλυτερεύουν, αλλά μην σταματάς τις προσπάθειες για περεταίρω αύξηση των εσόδων σου.

    Παρθένος
    Σήμερα θα βρες επιτέλους την ευκαιρία να αξιοποιήσεις αδρανείς προοπτικές αλλαγής και εξέλιξης της καθημερινότητάς σου, ώστε να βρεις τις ισορροπίες που καιρό τώρα αναζητάς και να είσαι πιο αισιόδοξος. Έτσι, με ηρεμία στη ζωή σου και ανεπηρέαστος από προβλήματα, θα είσαι σε θέση να κάνεις νέα σχέδια και να τα υλοποιήσεις με αρκετή ευκολία.

    Αισθηματικές
    Στην αισθηματική σου ζωή δυστυχώς δεν είναι όλα ρόδινα. Ο σύντροφός σου παραπονιέται διαρκώς κι εσύ αντιδράς άσχημα, με αποτέλεσμα να τσακώνεστε. Αν όμως το σκεφτείς πιο καθαρά και αντικειμενικά έχει δίκιο να γκρινιάζει, αφού έχεις απομακρυνθεί πολύ από αυτόν. Έχοντας συνειδητοποιήσει λοιπόν το λάθος σου, κάνε ό, τι μπορείς προκειμένου να επανορθώσεις. Αν δεν έχεις βρει τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα αλλάξει αρκετά τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή, γεγονός που σε ενθουσιάζει.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου τα πράγματα κυμαίνονται σε σταθερά καλά επίπεδα. Οπότε μην επιδιώξεις να πάρεις ρίσκα, που μπορεί να ανατρέψουν την κατάσταση και να καταστρέψουν ό, τι έχεις πετύχει. Τα οικονομικά σου επίσης βελτιώνονται, αλλά μην εγκαταλείψεις το πρόγραμμά σου, γιατί τυχόν λάθος χειρισμοί θα σε πάνε πάλι πίσω.

    Ζυγός
    Συνειδητοποιώντας ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα υπολόγιζες και ότι τα νέα δεδομένα είναι πιο απαιτητικά, θα πρέπει να εγκαταλείψεις το παλιό σου πλάνο και να οργανωθείς εκ νέου προκειμένου να ανταπεξέλθεις στην πίεση της καθημερινότητάς σου. Μόνο έτσι θα δώσεις πνοή στα σχέδια και τις επιδιώξεις σου.

    Αισθηματικές
    Στον αισθηματικό τομέα, καλό θα ήταν να αλλάξεις στάση και αντί να κρατάς μούτρα στον σύντροφό σου για σενάρια που κάνεις στο μυαλό σου και δεν έχουν βάση, να προτιμήσεις να συζητάς μαζί του ό, τι σε προβληματίζει ή σε στενοχωρεί. Έτσι μόνο θα ισορροπήσεις τη σχέση σου και θα χαλαρώσεις. Αν ακόμη αναζητάς το άλλο σου μισό, θα καταλάβεις πως το να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια δεν ωφελεί και θα διεκδικήσεις αυτό που θες στην ερωτική σου ζωή.

    Επαγγελματικές
    Στον χώρο της εργασίας σου φρόντισε να εκμεταλλευτείς τυχόν ευκαιρίες που θα εξασφαλίσουν την καριέρα σου. Στα οικονομικά σου κινήσου πιο συντηρητικά και πειθαρχημένα, για να βελτιώσεις την κατάσταση.

    Σκορπιός
    Η ευνοϊκή ημέρα αλλά και η ζωντάνια σου σε βοηθούν να βάλεις μια τάξη στη ζωή σου, αλλάζοντας ή διώχνοντας οριστικά ό, τι δε σε ικανοποιούσε. Η καθημερινότητά σου ομολογουμένως θα αλλάξει προς το καλύτερο, με εσένα να είσαι απόλυτα ήρεμος και να απολαμβάνεις την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε στόχου σου.

    Αισθηματικές
    Όσον αφορά τη σχέση σου, προσπάθησε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να επιδιώκεις να λύνετε από κοινού τα θέματά σας. Αν είσαι ελεύθερος, μην απογοητεύεσαι, αφού πολύ σύντομα ένα νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου και θα είναι για καλό.

    Επαγγελματικές
    Σήμερα η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος σου, οπότε τόλμησε να κάνεις ό, τι καιρό τώρα δίσταζες και φοβόσουν. Στα οικονομικά σου οργανώσου καλύτερα, γιατί βρίσκεσαι ήδη σε πολύ δύσκολη φάση.

    Τοξότης
    Σήμερα μπορεί το πρόγραμμά σου να είναι υπερφορτωμένο με υποχρεώσεις, αλλά από την άλλη η μέρα είναι τόσο ευνοϊκή και εσύ υπερδραστήριος, οπότε δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να ολοκληρώσεις ό, τι σου ανατεθεί. Φρόντισε μόνο να είσαι πάντα ψύχραιμος και λογικός.

    Αισθηματικές
    Τα πράγματα στη σχέση σου πηγαίνουν μια χαρά, συνεπώς δεν έχεις παρά να χαλαρώσεις και να περάσεις μια όμορφη βραδιά με το ταίρι σου, γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη. Αν είσαι μόνος, θα συναντήσεις επιτέλους τον έρωτα που μια ζωή περίμενες.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου όλα δουλεύουν σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι, οπότε πρόσεχε τις κινήσεις σου γιατί θα είναι κρίμα κάποια επιπόλαια κίνηση να χαλάσει αυτό που με κόπο πέτυχες. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις παλιές εκκρεμότητες για να ανακουφιστείς.

    Αιγόκερως
    Καλό θα ήταν να μετράς κάθε σου λέξη σήμερα, αφού εύκολο θα είναι να παρεξηγηθείς και να οδηγηθείς σε έντονες διαφωνίες με τους γύρω σου. Κράτησε χαμηλούς τόνους και φρόντισε να είσαι διαλλακτικός και συζητήσιμος. Έτσι, η έλλειψη εντάσεων θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στην αξιοποίηση ευκαιριών που μπορεί να παρουσιαστούν και που θα είναι εξαιρετικά ωφέλιμες για το μέλλον σου.

    Αισθηματικές
    Η ημέρα είναι ιδανική για ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, που είναι απαραίτητα για να έχεις μια αρμονική καθημερινότητα ή συμβίωση με το ταίρι σου. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, καλά θα κάνεις να αλλάξεις τακτική, αφού βλέπεις ότι ο τρόπος που κινείσαι μέχρι τώρα δεν έχει κάποιο αποτέλεσμα.

    Επαγγελματικές
    Στον επαγγελματικό τομέα θα έρθεις αντιμέτωπος με δύσκολες καταστάσεις, οπότε φρόντισε να είσαι προετοιμασμένος και οπλισμένος με ψυχραιμία για να τις αντιμετωπίσεις. Τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιεσμένα, οπότε προτιμότερο θα ήταν να μην προβείς σε αχρείαστες αγορές.

    Υδροχόος
    Μέχρι τώρα η σκέψη σου ήταν αρκετά μπερδεμένη, λόγω της γενικότερης αναστάτωσης που επικρατεί γύρω σου και δεν ήσουν σε θέση να κρίνεις και να αποφασίζεις σωστά. Η σημερινή ημέρα θα σου δώσει το χρόνο και την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα σου και να επανορθώσεις για τα λάθη σου. Πλέον είσαι σίγουρος ότι κρίνεις ορθά και αντικειμενικά πρόσωπα και καταστάσεις. Φρόντισε λοιπόν τώρα να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, ώστε να ανακουφιστείς.

    Αισθηματικές
    Στην αισθηματική σου ζωή, θα καταφέρεις να βελτιώσεις τις συνθήκες, μόνο όταν αποφασίσεις να συζητήσεις τα θέματα που σε προβληματίζουν, με τον σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, εκμεταλλεύσου τη σημερινή εύνοια των άστρων για να γνωρίσεις νέα άτομα. Βγες λοιπόν έξω και απόλαυσε τα φλερτ που θα δεχτείς.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου θα έρθεις αντιμέτωπος με προβληματικές καταστάσεις που θα σε πάνε πίσω στα σχέδιά σου. Μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε παρασύρει σε υπερβολικές αντιδράσεις και προτίμησε, παραμένοντας ψύχραιμος, να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να κάνεις ό, τι περνάει από το χέρι σου για τα βάλεις όλα σε μια σειρά. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη, γιατί σύντομα θα βρεθείς και πάλι σε αδιέξοδο.

    Ιχθείς
    Οι σημερινές αστρολογικές όψεις καθιστούν την ημέρα πολύ αισιόδοξη και την διάθεσή σου εξαιρετικά υψηλή. Αυτό σε γεμίζει αποφασιστικότητα και ενέργεια, ώστε να κάνεις αλλαγές που καιρό τώρα επιθυμείς και που θα κάνουν πιο αρμονική την καθημερινότητά σου.

    Αισθηματικές
    Στην προσωπική σου ζωή, εκμεταλλεύσου όλα τα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν, ώστε να κάνεις τη σχέση σου ιδανική και να παίρνεις μέσα από αυτήν ό, τι έχεις ανάγκη. Αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, καλό θα ήταν πρώτα να καθίσεις και να σκεφτείς τι είναι αυτό που ζητάς από μια σχέση και κατόπιν να αναζητήσεις ερωτικό σύντροφο, για να μην ταλαιπωρείς ούτε τον εαυτό σου, ούτε τους άλλους.

    Επαγγελματικές
    Σχέδια και πλάνα της δουλειά σου που κωλυσιεργούσαν σε ενοχλητικό βαθμό, φαίνεται να ξεμπλοκάρουν ως δια μαγείας και επιτέλους τα βλέπεις να παίρνουν σάρκα και οστά. Είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία, γι’ αυτό μην επιτρέψεις σε κανέναν να σε πτοήσει. Στα οικονομικά σου γίνε πιο εγκρατής, για να βγεις από την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι.



    ΣΧΟΛΙΑ