• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Σάββατο 8 Ιουλίου)

    ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

    ΚΡΙΟΣ
    Αγαπητέ Κριέ, διανύεις μια δημιουργική περίοδο με πολλές προοπτικές επιτυχίας. Το σύμπαν συνωμοτεί προς όφελός σου και σε βοηθάει να υλοποιήσεις το πρόγραμμά σου και κατά συνέπεια τον τελικό σου στόχο. Θα μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου και να διευρύνεις τους κύκλους επαφών σου. Η σκέψη σου είναι δημιουργική και εσύ μπορείς να είσαι αποτελεσματικός παρά τα όποια εμπόδια βρεθούν στο δρόμο σου.

    Αισθηματικές
    Η αισθηματική σου ζωή είναι πολύ καλή και θα πρέπει να φροντίσεις να συνεχίσει να είναι έτσι. Για αυτό το λόγο απόφυγε τις εντάσεις σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Δε χρειάζεται να είσαι τόσο απόλυτος. Δεν ωφελεί κανέναν. Εσύ που είσαι αδέσμευτος έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία σήμερα.

    Επαγγελματικές
    Στην εργασία σου συνεχίζεις να δουλεύεις συστηματικά και με αρκετή προσπάθεια. Μέχρι τώρα έχεις καταφέρει πολλά και η στάση που κρατάς θα αποδώσει περισσότερα θετικά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να είσαι πιο προσεχτικός περιορίζοντας τα έξοδα που σε έχουν οδηγήσει εκτός προγράμματος.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Αγαπητέ Ταύρε, η περίοδος αυτή είναι πολύ κουραστική, απαιτεί από εσένα έντονη προσπάθεια και πολλές φορές να ξεπερνάς το όριά σου. Συνέχισε την προσπάθεια και μην εγκαταλείπεις. Σύντομα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν, αρκεί να παραμείνεις προσγειωμένος και πειθαρχημένος. Δε σε βοηθάει η καταθλιπτική συμπεριφορά και η τάση να χάνεσαι από την πραγματικότητα.

    Αισθηματικές
    Σήμερα έχεις τη δυνατότητα να ξεκινήσεις μια νέα φάση στην αισθηματική σου ζωή. Τόλμησε να προτείνεις τις σκέψεις σου στον σύντροφό σου και θα εκπλαγείς από την αποδοχή του. Εσύ που είσαι μόνος μην αρνηθείς προτάσεις για έξοδο και διασκέδαση. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις έναν μεγάλο έρωτα.

    Επαγγελματικές
    Καλό είναι να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου και να δώσεις προτεραιότητα σε εκκρεμότητες που υπάρχουν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σου, θα δραστηριοποιηθείς με σκοπό να αυξηθούν τα κέρδη σου. Καλό είναι να μην προβείς σε υπογραφή συμφωνιών ή να αποφασίσεις για πολύ σημαντικά θέματα.

    ΔΙΔΥΜΟΣ
    Αγαπητέ Δίδυμε, ήρθε η ώρα να ανταμειφθείς για τους κόπους και τις προσπάθειές σου. Το σύμπαν σε βοηθάει στην επίτευξη των στόχων σου σιγά-σιγά. Τα βήματα θα είναι μικρά και σταθερά, αλλά στο τέλος της διαδρομής θα έχεις σίγουρη επιτυχία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να προετοιμαστείς για τα νέα δεδομένα, τα οποία θα σου φέρουν και νέες αρμοδιότητες. Οι δικοί σου άνθρωποι θα είναι στο πλάι σου για να σε στηρίξουν και να σε ξεμπλοκάρουν αν χρειαστεί.

    Αισθηματικές
    Η αισθηματική σου ζωή έχεις καλές βάσεις και τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά. Εσύ, ωστόσο, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον σύντροφό σου και να μην τον αναγκάζεις να εισπράξει αυτός την πίεση που δέχεσαι από τους άλλους τομείς της ζωής σου. Αν είσαι μόνος, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου και θα σου δοθεί η δυνατότητα να γνωρίσεις ένα πρόσωπο πολύ ενδιαφέρον.

    Επαγγελματικές
    Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις εξελίσσονται καλά σε γενικές γραμμές, όμως σήμερα καλό είναι να μην προβείς σε αλλαγές και νέες συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δεν φαίνεται να βελτιώνονται, σε αντίθεση με τα έξοδα που αυξάνονται. Δείξε αυτοσυγκράτηση στις σπατάλες.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Αγαπητέ Καρκίνε, την περίοδο αυτή δείχνεις μια τάση εσωστρέφειας και αυτό δεν είναι εύκολα αποδεκτό από τον κοινωνικό σου περίγυρο που το σχολιάζει μάλλον αρνητικά. Η καθημερινότητά σου μοιάζει χαώδης και πολύπλευρη, για αυτό βάλε τις υποχρεώσεις σου σε μια σειρά και ακολούθησε το πρόγραμμά σου με πειθαρχία. Έτσι θα βρεις λίγο χρόνο και για εσένα.

    Αισθηματικές
    Φρόντισε να κρατήσεις σε ισορροπία την προσωπική σου ζωή, μιας και έχεις την τάση να μεταφέρεις στον σύντροφό σου όσα γίνονται στην καθημερινότητά σου. Δεν είναι υποχρεωμένος να λειτουργεί κατευναστικά στο δικό σου άγχος. Αντί αυτού, πλησίασέ τον με καλή διάθεση και πάρτε το χρόνο σας για να περάσετε όμορφα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι σου μην απογοητεύεσαι. Διασκέδασε με φιλικά άτομα και πολύ σύντομα θα υπάρξουν αλλαγές στην αισθηματική σου ζωή.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου είσαι αρκετά δυναμικός και λειτουργείς με προνοητικότητα, γεγονός που σε κάνει πολύ αποτελεσματικό. Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξη της καριέρας σου μπορείς να το κάνεις σήμερα. Στα οικονομικά σου δείξε αυτοσυγκράτηση και πειθαρχεία για να αποφύγεις προβλήματα στο μέλλον.

    ΛΕΩΝ
    Αγαπητέ Λέων, μην στέκεσαι τόσο σκληρός κριτής απέναντι στον εαυτό σου. Κάποιες φορές οι στόχοι που μας τίθενται δεν είναι ρεαλιστικοί, με αποτέλεσμα η αναμενόμενη αποτυχία να μας χαλάει την ψυχολογία. Σε αυτή την κατάσταση βρίσκεσαι και εσύ τώρα. Τα αποθέματα δύναμής σου είναι δικά σου και καλό είναι να τα χρησιμοποιήσεις για να διασφαλίσεις τις δικές σου ισορροπίες, όχι των άλλων.

    Αισθηματικές
    Όσο και αν νιώθεις την ανάγκη να πιέσεις τον σύντροφό σου για ένα θέμα που σε απασχολεί μην το κάνεις. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον βάλεις σε θέση άμυνας και αμηχανίας. Άσε τα πράγματα να κυλήσουν και λίγο μόνα τους και θα διαπιστώσεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ καλύτερες από ό,τι περίμενες. Αν είσαι μόνος φρόντισε να το χαρείς όσο μπορείς γιατί τα πράγματα δεν θα παραμείνουν για πολύ ως έχουν!

    Επαγγελματικές
    Η ημέρα σήμερα σου δίνει αυτοπεποίθηση και δυναμική να έρθεις αντιμέτωπος με οτιδήποτε σε μπλοκάρει επαγγελματικά και δεν σε αφήνει να εξελίξεις την καριέρα σου. Η οικονομική κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί λίγο, αρκεί να δώσεις λίγη παραπάνω προσοχή και να τα διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Μην μπερδεύεσαι στις σκέψεις σου, αγαπητέ Παρθένε. Έχεις κάποιες αμφιβολίες σχετικά με ένα θέμα βαρύνουσας σημασίας και δεν μπορείς να το βγάλεις από το μυαλό σου. Ωστόσο, μην το αφήσεις να σε παρασύρει σε πράξεις ανούσιες. Επικεντρώσου σε πραγματικά γεγονότα και ουσιώδη για τις εξελίξεις. Η αλήθεια είναι ότι η πρόοδος είναι αργή αλλά είναι και σταθερή. Σύντομα θα δεις τα αποτελέσματα που περιμένεις. Δείξε ωριμότητα και υπευθυνότητα.

    Αισθηματικές
    Φρόντισε να κρατήσεις τους τόνους χαμηλά σε συζητήσεις με το ταίρι σου σήμερα, μιας και η διάθεσή σου σε οδηγεί σε διαμάχες και συγκρούσεις, ακόμη και αν αυτές έχουν στόχο το άλλο σου μισό. Αν είσαι μόνος, πολύ σύντομα θα νιώσεις έτοιμος να ανοίξεις την πόρτα σε μια νέα κατάσταση που θα προκύψει αναπάντεχα.

    Επαγγελματικές
    Οι συνθήκες στην εργασία σου επιδέχονται βελτίωση και εσύ μπορείς να κάνεις κάτι προς αυτή την κατεύθυνση. Θα νιώσεις καλύτερα. Ωστόσο, μην μοιράζεσαι τα σχέδιά σου, όχι τουλάχιστον ακόμη. Σχετικά με οικονομικά ζητήματα, καλό είναι να μην προχωρήσεις σε σημαντικές αποφάσεις ή να επικυρώσεις συμφωνίες αυτή την περίοδο.

    ΖΥΓΟΣ
    Αγαπητέ Ζυγέ, διανύεις μια περίοδο που βρίσκεσαι στο στόχαστρο του στενού κοινωνικού σου κύκλου. Ο καθένας έχει άποψη για εσένα και τις κινήσεις σου και σε κριτικάρουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Σταμάτησέ τους τώρα. Μόνο εσύ μπορείς να γνωρίζεις τα κίνητρά σου και όλα τα δεδομένα που σε αφορούν. Για αυτό περιφρούρησε όσα σε αφορούν και δείξε σε όλους ποια είναι τα όριά σου. Θα πρέπει να τα σεβαστούν και εσύ είσαι αυτός που θα το επιτύχεις.

    Αισθηματικές
    Στην αισθηματική σου ζωή, μπορείς να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και να συζητήσεις θέματα που σε αφορούν και σε προβληματίζουν. Τώρα μπορείς να βρεις λύσεις και να ξεδιαλύνεις τις όποιες αμφιβολίες. Αν είσαι μόνος, σκέψου πολύ καλά τι θέλεις και αν αυτά που ζητάς θα μπορέσει να σου τα δώσει μια νέα γνωριμία που θα προκύψει.

    Επαγγελματικές
    Χαρμόσυνα τα νέα στην επαγγελματική σου ζωή μιας και οι εξελίξεις αναμένονται πολύ θετικές. Η υλοποίηση των στόχων σου είναι προ των πυλών! Οι πηγές των εσόδων σου ή τα έσοδά σου αυτά καθ’ αυτά θα αυξηθούν. Παράλληλα θα πέσουν στο τραπέζι ενδιαφέρουσες προτάσεις που αναμένεται να σε ωφελήσουν.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Την περίοδο αυτή σε χαρακτηρίζει η δύναμη και η ενέργεια που σε βοηθούν να αντιμετωπίσεις κάθε εμπόδιο, αγαπητέ Σκορπιέ. Το γεγονός αυτό δεν περνάει απαρατήρητο και μάλιστα απολαμβάνεις την εκτίμηση των προσώπων γύρω σου. Συνέχισε να κοπιάζεις και να εστιάζεις στον στόχο, καθώς έτσι θα φτάσεις στην επιτυχία που προσδοκείς. Το σύμπαν είναι σύμμαχός σου και μάλιστα θα φανεί γενναιόδωρο απέναντί σου προκαλώντας σου έκπληξη.

    Αισθηματικές
    Η αισθηματική σου ζωή είναι αρκετά ισορροπημένη και με αυτή τη βάση θέλεις να μιλήσεις με το ταίρι σου για τα επόμενα βήματα της σχέσης σας. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία αυτή και εκφράσου για όλα όσα έχεις στο μυαλό σου χωρίς δισταγμούς. Εσύ που είσαι μόνος, να περιμένεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα σε ξαφνιάσουν.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν και θέλεις να κλείσεις άμεσα. Ωστόσο, αυτό μη σε παρασύρει σε επικύρωση συμφωνιών ή υπογραφή συμβολαίων που επηρεάζουν τις μελλοντικές σου κινήσεις. Ό,τι αφορά στα οικονομικά, εστίασε την προσοχή σου στα έξοδά σου που απ’ ό,τι φαίνεται σε έχουν παρασύρει σε υπερβολές.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί ιδιαιτέρως, αγαπητέ Τοξότη και αυτό θα γίνει αισθητό με τις αλλαγές που θα δεις στη ζωή σου. Το κοπιαστικό παρελθόν και οι προσπάθειες αποδίδουν πλέον τους καρπούς τους, γεγονός που σε ανταμείβει συναισθηματικά. Νέοι δρόμοι αναμένεται να ανοίξουν μπροστά σου και καθένας από αυτούς χαρακτηρίζεται ελπιδοφόρος και επιτυχής. Η επιλογή μένει να γίνει από εσένα και μόνο!

    Αισθηματικές
    Η ημέρα προμηνύεται πολύ θερμή και βαθιά συναισθηματική για εσένα και το ταίρι σου. Θα έχετε την ευκαιρία να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον σε ένα πολύ ερωτικό κλίμα. Αν πάλι είσαι μόνος, να ξέρεις ότι στο χέρι σου είναι να κοινωνικοποιηθείς και να αρπάξεις την ευκαιρία να γνωρίσεις νέα πρόσωπα που κάπου παρακάτω ίσως εξελιχθούν κάτι παραπάνω από φιλικά.

    Επαγγελματικές
    Η ημέρα σε γεμίζει με πάθος και δύναμη να δουλέψεις υπέρ των αλλαγών που θέλεις στα επαγγελματικά σου, με απώτερο σκοπό την επίτευξη του μεγάλου σου στόχου. Σχετικά με τα οικονομικά σου, αναμένεται να ασχοληθείς με νέους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα κέρδη σου.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Το παρελθόν επιστρέφει για εσένα, φίλε Αιγόκερε. Αν και προσπάθησες πολύ να το διευθετήσεις και να το αφήσεις πίσω σου, εκείνο σου χτυπάει και πάλι την πόρτα προσπαθώντας με τεχνάσματα να σε δελεάσει. Εσύ, όμως, καλό είναι να μην ξεχνάς τις εμπειρίες σου και να μαθαίνεις από αυτές. Έτσι θα διαπιστώσεις ότι δεν αξίζει πάντα να δίνεις μια δεύτερη ευκαιρία, ειδικά σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει ελπίδα αλλαγής.

    Αισθηματικές
    Η επικοινωνία με τον σύντροφό σου ευνοείται σήμερα από το πλανητικό σκηνικό. Σου δίνεται η δυνατότητα να εκφράσεις αυτά που θέλεις, ώστε να απολαύσεις ακόμη περισσότερο τη σχέση σου. Αν είσαι μόνος, δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου να εκφράσει κάποια κρυμμένα συναισθήματα σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αρκετά. Ίσως το αποτέλεσμα να σε ικανοποιήσει.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά δεν αναμένεται κάποια ιδιαίτερη δυσκολία. Αρκεί μόνο, να μην είσαι πολύ απόλυτος και να δείξεις πνεύμα συνεργασίας σε κάποια εκκρεμή ζητήματα. Τα οικονομικά σου, δείχνουν ανοδικές τάσεις μέσω μιας πολύ καλής πρότασης που θα σε οδηγήσει σε αύξηση κερδών. Μια απόφαση με ρίσκο και πρωτοτυπία αναμένεται ιδιαίτερα επιτυχής.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Αγαπητέ Υδροχόε, είσαι αρκετά ανήσυχος τελευταία και φαίνεται να υπάρχει σύγχυση στο μυαλό σου. Καλείσαι, λοιπόν, να πάρεις τις αποφάσεις σου και να διαλέξεις τι επιθυμείς να κάνεις σχετικά με προσωπικά σου θέματα. Σύμμαχός σου θα είναι ένα πολύ δικό σου πρόσωπο που φαίνεται να σε στηρίζει και να σε οδηγεί σε απαντήσεις. Σε κάθε περίπτωση, σκέψου ψύχραιμα και πάρε τα ρίσκα σου, αν χρειαστεί, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου.

    Αισθηματικές
    Είσαι έτοιμος να επιλύσεις προβληματικές υποθέσεις που αφορούν τη σχέση σου. Ξεκαθάρισε τι ακριβώς θέλεις στον σύντροφό σου, ώστε να πάψεις να πιέζεσαι από κάποιες υπάρχουσες καταστάσεις. Αν είσαι μόνος, θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις μια μπερδεμένη κατάσταση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

    Επαγγελματικές
    Και στα επαγγελματικά σου θα έχεις την τάση να επιλύσεις προβληματικές καταστάσεις. Προς αυτή την κατεύθυνση ίσως σε βοηθήσουν και κάποιες αναπάντεχες προτάσεις. Μην βιαστείς να απαντήσεις σε αυτές. Στον οικονομικό τομέα, φαίνεται πως κάποια εμπόδια ξεπερνιούνται και θέματα που είχαν καθυστέρηση σιγά-σιγά δρομολογούνται αποτελεσματικά.

    ΙΧΘEIΣ
    Αγαπητέ Ιχθύ, απόλαυσε την εύνοια που σου χαρίζει απλόχερα το πλανητικό σκηνικό. Χαλάρωσε και ζήσε το υπέροχο αυτό συναίσθημα ικανοποίησης και αισιοδοξίας. Μην αφήσεις ,όμως, όλα αυτά ανεκμετάλλευτα. Δραστηριοποιήσου και κάνε τον προγραμματισμό σου. Τώρα που έχεις καθαρό μυαλό και ενέργεια κάνε τα σχέδιά σου και βάλε τάξη όπου χρειάζεται.

    Αισθηματικές
    Ένα ερωτικό πέπλο καλύπτει τη σχέση και αυτό οφείλεται στην καλή διάθεση που έχεις. Αξιοποίησε τα δεδομένα και απόλαυσε υπέροχες στιγμές με τον σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος, πολύ σύντομα θα ανατραπεί το σκηνικό της προσωπικής σου ζωής εξαιτίας μιας αναπάντεχης αλλαγής!

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου, τα θέματα εξελίσσονται πολύ καλά. Είσαι έτοιμος να κάνεις νέα σχέδια και στην υλοποίηση αυτών θα σε βοηθήσει μια πρόσφατη συνεργασία. Μια βελτίωση αναμένεται και στην οικονομική σου κατάσταση. Αν χρειάζεται να κάνεις νέες συμφωνίες ή να επικυρώσεις κάποιες που είναι, ήδη, στο τραπέζι η τύχη σε ευνοεί.

     



    ΣΧΟΛΙΑ