• Gossip

    Τατιάνα Στεφανίδου: Μετά τα «καρφιά» στο «Ε», ποδηλατάδα στο Central Park (video)

    • NewsRoom


    Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε τις τελευταίες μέρες για διακοπές η Τατιάνα Στεφανίδου. Η δημοσιογράφος αφού σχολίασε τις αλλαγές στο «Ε» λέγοντας πως πρέπει να μαθει ρωσικά, έκανε τις βόλτες της στην πόλη που δεν κοιμάται ποτέ.

    Η Τατιάνα επιδόθηκε σε… ορθοπεταλιές, κάνοντας ποδήλατο στο Central Park. Δεν παρέλειψε να δημοσιεύσει και σχετικό βίντεο από τις βόλτες της:

    Ποδηλατάδα στο Central Park. ?‍♀️ #centralpark#ny#newyork#newyorkcity#bike

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις

    Το ποδήλατο αποτελεί μια τις αγαπημένες δραστηριότητες της οικογένειας. Πολλές φορές που ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο να κάνουν βόλτες μαζί με τα παιδιά τους, κοντά στο σπίτι τους στην Κηφισιά.

    Σταδιακά, η δημοσιογράφος δρομολογεί την επιστροφή της στην επαγγελματικά της καθήκοντα. Από τα τέλη Αυγούστου αναμένονται πυρετώδεις διαπραγματεύσεις και προετοιμασίες σχετικά με το μέλλον της στο «Ε» μετά και την αλλαγή ηγεσίας.

    Πλέον το κανάλι, θα γίνει πιο ενημερωτικό. Τουλάχιστον  αυτό άφησαν να εννοηθούν κύκλοι κοντά στη νέα διοίκηση, από τη στιγμή που το κανάλι πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ιβάνκα Vs Ντόναλντ Τραμπ: Aντιτίθεται στον πατέρα της και καταγγέλλει τους ακροδεξιούς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάτμος: Γνωστό ζευγάρι παντρεύεται κρυφά στο νησί

    MΗ ΧΑΣΕΤΕΠόσο κοστίζουν τα σπίτια στην «Αθηναϊκή Ριβιέρα»;



    ΣΧΟΛΙΑ