• LIFE&STYLE

    Survivor: Σε κρίσιμη καμπή φεύγει ο Χανταμπάκης – Το φορμάρισμα των “Μαχητών” και η αντοχή των “Διασήμων” (video)

    • NewsRoom
    Survivor


    Όπως φαίνεται, η αποχώρηση του Χανταμπάκη από το Survivor, αναμένεται να δώσει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, κυρίως λόγω της στιγμής που αποχωρεί ο κατά γενική ομολογία “αρχηγός” της κλίκας των “Διασήμων”.

    Σε μια περίοδο που ακολούθησε το ατύχημα της ομάδας των “Μαχητών”, ο Χανταμπάκης αποχωρεί αποδυναμώνοντας τους “Διάσημους” , αφού παικτικά τουλάχιστον είναι πολύ καλός, δημιουργώντας άλλες ισορροπίες μεταξύ των ομάδων, λίγο πριν την ένωση.

    Ενώ λοιπόν από του “Μαχητές” οι δύο καλύτεροι παίκτες, Ειρήνη και Μάριος, αποδείχτηκαν και οι πιο άτυχοι, φεύγοντας (η Ειρήνη σίγουρα, μάλλον και ο Μάριος) από το παιχνίδι, οι “Διάσημοι” δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το γεγονός αυτό, παρά το γεγονός ότι “ξεφορτώθηκαν” τον Γιάννη Σπαλιάρα. Αυτό συμβαίνει λόγω του ότι οι άντρες των “Μαχητών” είναι πολύ πιο φορμαρισμένοι από τους αντιπάλους, κάτι που με την φυγή του Χανταμπάκη ίσως να γείρει την πλάστιγγα κατά πολύ οριστικά προς την πλευρά των “Μαχητών”. Μέχρι και ο Ντάνος, που θεωρείται από την πλειοψηφία ο κορυφαίος όλων αγωνιστικά, περνάει μια περίοδο ντεφορμαρίσματος.

    Αντιθέτως, ο μισθοφόρος, δύσκολα χάνει αυτήν την περίοδο. Είναι ο πιο φορμαρισμένος, αυτή τη στιγμή, αφού κερδίζει σχεδόν πάντα, ακόμα και τον Ντάνο. Το ίδιο όμως ισχύει και τους άλλους “Μαχητές” αφού οι άνδρες τους είναι σε καλύτερο φεγγάρι από τους αντίστοιχους των “Διάσημων”. Εδώ ίσως φανεί η απουσία του Χανταμπάκη, αφού Κοκκινάκης και Μπο σχεδόν δεν βοηθούν ενώ και οι Χρανιώτης, Χούτος δεν έχουν και σε μεγάλο βαθμό θετικά αποτελέσματα.

    Βέβαια, στις γυναίκες, είναι προφανές ότι οι “Διάσημοι” υπερτερούν παρά το γεγονός της παρουσίας της Λάουρας που δεν δίνει σχεδόν ούτε νίκη. Βαλαβάνη και Παπαδοπούλου είναι φυσικά καλύτερες από Ελισάβετ και Σάρα οι οποίες σπάνια νικάνε αμα δεν αντιμετωπίζουν την Λάουρα.

    Βλέποντας, λοιπόν, ότι σε όλη αυτή την περίοδο που οι “Διάσημοι” άθελα τους ήταν δυνατότεροι και θα έπρεπε να εκμεταλλευτούν το γεγονός, οι μεταξύ τους μονομαχίες είναι σε σκορ 3-3. Θα λείψει ο Χανταμπάκης; Αυτή η απορία θα λυθεί εντός των ημερών και σίγουρα θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον…

    https://www.youtube.com/watch?v=gDL0pXvGxDc

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αθηνά Ωνάση: Πουλάει και το σπίτι στο Βέλγιο – Θέλει να απαλλαγεί απ’ ό,τι της θυμίζει τον Αλβάρο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επέστρεψε – Στη Χαβάη με διχτυωτό μαγιό η ποπ σταρ (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Το στοργικό μήνυμα που έκανε τον Σπαλιάρα να συγκινηθεί (pic – video)



    ΣΧΟΛΙΑ