• LIFE&STYLE

    Survivor: Η πρώην και η νυν του Βασάλου σφάζονται για “τα μάτια του”

    Survivor


    Χαμός γίνεται τελευταία με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τις κοπέλες του. Ο παίκτης του Survivor, που πέρα από προσωπική λατρεία στο bodybuilding, όπως φαίνεται, προτιμάει και τις κοπέλες που… το λατρεύου και αυτές.

    Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός ότι και η πρώην, Βασιλική Αγιαννοπούλου, όσο και η νυν, Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν, ασχολούνται επαγγελματικά με το άθλημα.

    Η πρώτη, σύμφωνα με τον λογαριασμό της στα μέσα δικτύωσης, ήθελε να περάσει το μήνυμα ότι είναι ακόμα μαζί με τον παίκτη, ανεβάζοντας και φωτογραφίες.

    Όμως, κάπου εκεί ανέλαβε η νυν, όπου με ένα βίντεο, άρχισε τις κατηγορίες, ότι η Αγιαννοπούλου θέλει δημοσιότητα μέσω του Βασάλου, πως ο χωρισμός έχει γίνει πολύ καιρό πριν και ότι θα κινηθεί άμεσα με… μηνύσεις, αν συνεχίσει αυτήν την τακτική. Πάντως και αυτή επιμένει πως ο Κωνσταντίνος είναι “δικός της”. Είναι όμως αλήθεια;

    Όπως λέει το ΛΟΙΠΟΝ, όχι. Λίγο πριν την αναχώρηση του παίκτη για το νησί, χώρισαν και αυτοί. Όμως, παρά τον χωρισμό τους, όταν επιστρέψει στην Αθήνα ο bodybuilder, θα το συζητήσουν ξανά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: «Αχώριστοι» ο Πάνος Αργιανίδης και η Ειρήνη Κολιδά, γλέντησαν στη νυχτερινή Αθήνα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ο Σάκης Τανιμανίδης και… Δομινικανοί πανηγυρίζουν για το Κύπελλο του ΠΑΟΚ! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στην τελική φάση το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση με τον «Ντόντα» – Ποιο το μεγάλο όπλο της πλούσιας κληρονόμου

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ