Αφού έφτασε στον Άγιο Δομίνικο, ήρθε η ώρα της διασκέδασης για την Ελεονώρα Μελέτη. Μπορεί να έχει πάει για τις ανάγκες της νέας της εκπομπής για τον SKAI και τα γυρίσματά της, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν βρήκε την ευκαιρία να χαρεί τις ομορφιές του εξωτικού νησιού.
Δεν είναι όμως μόνη της. Ο αγαπημένος σε όλους μάνατζερ ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης και η μεγάλη άτυχη του παιχνιδιού, Ειρήνη Κολιδά, βρίσκονται μαζί της και το διασκεδάζουν βγάζοντας και σέλφι.
Μάλιστα, τις σέλφι αυτές δημοσίευσε ο Πάνος στο προφίλ του στο Instagram:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Ξεσήκωσε το Twitter η Παπαδοπούλου με την οικειοθελή αποχώρησή της (pics-video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Survivor: Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που αποχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου (videos)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Προκαλούν οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την αποχώρησή του – Τα σχόλια στο Twitter (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πυροσβεστική: Γραμμή ρεύματος η αιτία για τη μεγάλη φωτιά στην Αττικοβοιωτία, όχι οι ανεμογεννήτριες – Τι φταίει για τα υπόλοιπα μεγάλα μέτωπα
- Η Ιταλία αποχωρεί από τη Monte dei Paschi πριν από την κρίσιμη φάση της προσφοράς της Intesa Sanpaolo
- Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες: Ανεξέλεγκτο το μέτωπο στην Αγία Παρασκευή, μάχη σε Βίλια και Μέγαρα – Μαίνεται η πυρκαγιά και στην Κεφαλονιά
- Γιάννης Βαρβιτσιώτης: Πέθανε το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ σε ηλικία 93 ετών, την ημέρα των γενεθλίων του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.