Αφού έφτασε στον Άγιο Δομίνικο, ήρθε η ώρα της διασκέδασης για την Ελεονώρα Μελέτη. Μπορεί να έχει πάει για τις ανάγκες της νέας της εκπομπής για τον SKAI και τα γυρίσματά της, αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν βρήκε την ευκαιρία να χαρεί τις ομορφιές του εξωτικού νησιού.
Δεν είναι όμως μόνη της. Ο αγαπημένος σε όλους μάνατζερ ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης και η μεγάλη άτυχη του παιχνιδιού, Ειρήνη Κολιδά, βρίσκονται μαζί της και το διασκεδάζουν βγάζοντας και σέλφι.
Μάλιστα, τις σέλφι αυτές δημοσίευσε ο Πάνος στο προφίλ του στο Instagram:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Ξεσήκωσε το Twitter η Παπαδοπούλου με την οικειοθελή αποχώρησή της (pics-video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για Survivor: Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που αποχώρησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου (videos)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Προκαλούν οι πρώτες δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη μετά την αποχώρησή του – Τα σχόλια στο Twitter (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μελόνι: Παρέμβαση στο Ορμούζ θα σήμαινε ένα βήμα προς την εμπλοκή στον πόλεμο
- EE: Σε τελική ευθεία η συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αυστραλία
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Γλίτωσε τον θάνατο για δευτερόλεπτα – Βρισκόταν στον κήπο όταν πύραυλοι έπληξαν το παλάτι
- Wall Street: Άλμα 1% για τον S&P 500 έφερε η υποχώρηση του πετρελαίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.