• LIFE&STYLE

    Survivor: Ποια είναι η «χρυσή τετράδα» της 24ωρης ψηφοφορίας;

    Survivor


    Όσο πλησιάζουν οι μέρες για την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του Survivor, η αγωνία κορυφώνεται για την ανάδειξη του τελικού νικητή.

    Το παιχνίδι είναι γεμάτο ανατροπές και τελευταία είναι η ανακοίνωση της 24ωρης ψηφοφορίας για να αναδειχθούν οι αγαπημένοι παίκτες των τηλεθεατών αλλά και οι λιγότερο αγαπητοί.

    Την τελική τετράδα έτσι όπως διαμορφώθηκε μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή La Biri την Τρίτη.

     Σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου, στην πρώτη θέση έρχεται ο Γιώργος Αγγελόπουλος, στη δεύτερη ο Κωνσταντίνος Βασάλος, στην τρίτη ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και τέταρτος φτάνει ο Γιάννης Σπαλιάρας.

    «Αυτή η κατάταξη μπορεί να αλλάξει γιατί η Κύπρος ψηφίζει και ψηφίζει πάρα πολύ» επεσήμανε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψηφοφορία έληξε στη 1 τη νύχτα της Δευτέρας και τα αποτελέσματά της θα ανακοινώνονται με βάση τους παίκτες που θα βρίσκονται ως υποψήφιοι προς αποχώρηση κάθε εβδομάδα. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν οι επόμενες πέντε αποχωρήσεις σύμφωνα με τον Σάκη Τανιμανίδη.

    Η λίστα που διαμορφώθηκε από την ψηφοφορία των τηλεθεατών δεν θα ανακοινωθεί επίσημα ούτε στους παίκτες αλλά ούτε και στο τηλεοπτικό κοινό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Διπλό ανατρεπτικό επεισόδιο την Τετάρτη με ασυλία και αποχώρηση (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάθετε πότε θα γίνει ο τελικός του Survivor (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα κλοπή στο Survivor – Ποιος έκλεψε τσιγάρα; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ