array(0) {
}
        
    
Menu
0.48%
Τζίρος: 247.01 εκατ.

Valentino: Η ζωή και ο μύθος του τελευταίου αυτοκράτορα της μόδας που έντυσε τη Τζάκι νύφη για τον Ωνάση

Life & Style

Survivor: “Μύλος” με την Μαρί Ρόουζ – Είναι κορίτσι του Βασάλου ή όχι; (video)

Comments

Οι “Μαχητές” ήταν εκείνοι που κέρδισαν το τελευταίο έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor. Για την ακρίβεια, οι νικητές θα έβλεπαν βίντεο από τους φίλους τους, κάτι που έγινε για πρώτη φορά στο παιχνίδι.

Όταν ήρθε η ώρα του Βασάλου να δει τα δικά του βίντεο, η συμπεριφορά που είχε κατά τη διάρκεια του ενός από τα δύο, γέννησε πολλές απορίες. Το ένα βίντεο, ανήκε στην Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν. Η συγκεκριμένη κοπέλα, πριν λίγο καιρό, είχε απασχολήσει τα μέσα για την κόντρα της με την Βασιλική Αγιανοπούλου, για “τα μάτια” του Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, οι δύο κοπέλες, δεν φοβήθηκαν να λογομαχήσουν δημόσια, μέσα από τα social media. Όμως, το μυστήριο δεν λύθηκε, ούτε μετά από την προβολή του βίντεο. Ειδικά με την στάση του Βασάλου, έγινε ακόμα πιο περίπλοκο.

Την ώρα που ακούγονταν τα λόγια της, εκείνος γελούσε και ντρεπόταν πολύ, όμως δεν έκανε κάποιο σχόλιο για την ίδια, παρά το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του -και ειδικά ο μισθοφόρος- τον πείραζαν.

Πάντως, αυτό το βίντεο ενόχλησε πολύ την οικογένεια του παίκτη, ειδικά τον πατέρα του, Γιάννη, που δήλωσε στην “Espresso”: «Εγώ δεν την γνωρίζω καθόλου. Μου κάνει πολύ δυσάρεστη εντύπωση το γεγονός ότι βγαίνει και μιλάει. Είπα στην κόρη μου να επικοινωνήσει μαζί της και να την ενημερώσει ότι την επόμενη φορά που θα μιλήσει για λογαριασμό της οικογένειας του Κωνσταντίνου ή για τον Κωνσταντίνο, εγώ θα απευθυνθώ σε δικηγόρο. Δεν θέλω κανείς να χρησιμοποιεί το παιδί μου για κανένα λόγο».

Στην αρχή του παιχνιδιού, ο Κωνσταντίνος είχε δηλώσει πως είναι… μόνος στη ζωή, οπότε η σχέση του με την Μαρί Ρόουζ δεν είναι γνωστό αν είναι φιλική η ερωτική.

https://youtu.be/O7CbBBvvwTw

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor – Spoiler: Ποιος είναι ο επόμενος που φεύγει

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Τρομερή αποκάλυψη για τον Μπο μετά την αποχώρησή του (pic-video)

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεληβοριάς κατά Καρυστιανού για τις αμβλώσεις: «Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν μπαίνουν σε διαβούλευση»
Αντώνης Ρέμος: Η σέλφι και οι ευχές από την Υβόννη Μπόσνιακ
Akylas: Από τα κρουαζιερόπλοια στη σκηνή της Eurovision
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ψήνει παϊδάκια στο βουνό (video)
Η Μιράντα Πατέρα σε matchy-matchy χρώματα με τον εγγονό της, Βασίλη
Πόσο θα (μας) κοστίσει η Eurovision, μάχη για 2 στην ΕΡΤ3, τι συμβαίνει τελικά με την MRB και τον Δέτση, τι αλλάζει ο Κυριακού στον ΑΝΤ1 και το ρεκόρ από τη μεγάλη Χίμαιρα στο τελευταίο νησί
Αμαλία Κωστοπούλου: Αυτή είναι η νέα Hermes τσάντα που αγόρασε (video)
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Πώς σχολίασε τη νέα ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο
Κατερίνα Καινούργιου: Πώς ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στον Παναγιώτη Κουτσουμπή
Έλενα Ράπτη: Τα τελευταία δύο χρόνια δοκιμαστήκαμε με τον σύζυγό μου (video)