• LIFE&STYLE

    Survivor 2: Αυτή είναι η αίτηση για να μπεις στο παιχνίδι – Τι προσέχουν στην οντισιόν

    Survivor


    Μπορεί το Survivor να τελείωσε μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, ωστόσο, έχει ήδη προκληθεί πανικός από αιτήσεις για συμμετοχή στον επόμενο κύκλο, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που «γλυκάθηκαν» βλέποντας την φήμη που απέκτησαν Διάσημοι και Μαχητές.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, πάνω από 50.000 συμπολίτες μας έχουν ήδη υποβάλλει την ηλεκτρονική αίτηση για μια θέση στον Άγιο Δομίνικο.

    Εκτός από τα βασικά προσωπικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία και τόπος γέννησης, επάγγελμα), πρέπει να συμπληρώσετε το ύψος και το βάρος τους, να απαντήσετε αν είστε ή όχι παντρεμένοι και αν έχετε παιδιά, να βαθμολογήσετε τον εαυτό τους στο κολύμπι, να δηλώσετε αν και πόσο καπνίζουν, αλλά και να εξηγήσετε τον λόγο που θέλουν να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Παράλληλα, χρειάζεται να επισυνάψετε δύο φωτογραφίες σας, ενώ δεν λείπουν και οι ερωτήσεις για… την μεγαλύτερη τρέλα που έχετε κάνει ποτέ, το πιο ωραίο πράγμα που σας έχει συμβεί, αλλά και τι θα κάνετε με τα χρήματα αν είστε ο μεγάλος νικητής.

    Φυσικά, μετά την υποβολή της αίτησης, θα περάσετε και από οντισιόν, στις οποίες η εφημερίδα συμβουλεύει τους wannabe Μαχητές να φορέσουν ό,τι πιο… φαντεζί έχουν ώστε να τους προσέξουν!




    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Αφροδισιακό» το Survivor σύμφωνα με νέα έρευνα στην Ελλάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor – Βίντεο: Η τρυφερή αγκαλιά του Ντάνου σε έναν ξανθό «άγγελο», στη μέση του δρόμου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Κατερίνα Καινούργιου συνάντησε τον Μάριο του Survivor (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ