• LIFE&STYLE

    Ράγισαν καρδιές στο φιλικό προς τιμήν του σπουδαίου Ευγένιου Γκέραρντ (pics+video)

    • NewsRoom


    Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε χθες στο Ηράκλειο στο φιλικό παιχνίδι, που διοργανώθηκε, προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ. Όσοι βρέθηκαν εκεί, με δάκρυα στα μάτια, αποθέωσαν το μεγαλύτερο προπονητή που κάθισε ποτέ στον πάγκο του ΟΦΗ.

    «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, Ολλανδέ» φώναζε όλο το γήπεδο, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης. Ο Γκεραρντάκης καταχειροκροτήθηκε στην είσοδο και την έξοδο του, ενώ από το πλάι του δεν έφυγε στιγμή η σύζυγός του.

    Μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου και φίλοι του πρώην προπονητή έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο του Ηρακλείου, δίνοντας έναν αγώνα προς τιμήν του μεγάλου αυτού προπονητή.

    Η σύζυγός του Κατερίνα δήλωσε  πως ήταν μία ημέρα που την περίμενε χρόνια και που την κάνει να αισθάνεται ιδιαίτερα συγκινημένη. Πρόσθεσε, δε, πως το ίδιο ισχύει και για τον Ολλανδό προπονητή.

    Αναλυτικά όσα είπε: «Πολύ μεγάλη η συγκίνηση. Ήταν κάτι που ήθελα πολλά χρόνια να γίνει γιατί το αξίζει αυτός ο άνθρωπος, η αγάπη που του έχουν τα παιδιά είναι τεράστια, όλο αυτό είναι μοναδικό, το αξίζουν όλοι και όλοι οι άνθρωποι που τον αγαπούν και έχουν γεμίσει το γήπεδο. Περίμενε πολύ. Του έλεγα πάντα γι’ αυτή τη μέρα γιατί περάσαμε δύο εβδομάδες δύσκολες στο νοσοκομείο και αυτή η μέρα τον κράτησε».

    https://www.facebook.com/1174964875864008/videos/1995687137125107/

    https://www.facebook.com/1174964875864008/videos/1995771420450012/

    Πηγή φωτογραφιών: GentiKoule

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς είναι σήμερα ο θρυλικός προπονητής του ΟΦΗ, Ευγένιος Γκέραρντ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ