• LIFE&STYLE

    Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στις Airbnb κρατήσεις σας

    • NewsRoom
    airbnb


    Οι περισσότεροι από εμάς χρησιμοποιούμε την Airbnb για την ενοικίαση χώρου για τις διακοπές μας. Σκεφτήκαμε 3 τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα όταν θα ετοιμάσετε τις επόμενες διακοπές σας και σας προτείνουμε τα εξής:

    Να διαπραγματευτείτε την τιμή του ενοικίου σας

    Μπορείτε, πριν από την κράτησή σας, να γράψετε ένα όμορφο και ευγενικό e-mail στον ιδιοκτήτη, όπου θα του εξηγείτε τον λόγο και τις λεπτομέρειες του ταξιδιού σας , ενώ θα τονίζετε τα θετικά σας χαρακτηριστικά (π.χ. ο ιδιοκτήτης θα ήθελε να μάθει ότι είστε ήσυχοι και καθαροί). Αυτό θα μπορούσε να σας χαρίσει μέχρι και 25% έκπτωση στην ενοικίαση.
    airbnb3

    Να είστε πιο ευέλικτοι με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας

    Η προσαρμογή της διάρκειας των διακοπών σας κατά μία μέρα ή και περισσότερο, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της τιμής ενοικίασης ανά βράδυ. Αυτό, μάλιστα, λειτουργεί καλύτερα στις περιπτώσεις που η κράτησή σας είναι για μια ολόκληρη βδομάδα, καθώς θα μπορούσατε να συμφωνήσετε σε μια οικονομική τιμή πακέτου.airbnb2

    Να είστε πιο ελαστικοί στην επιλογή του χώρου

    Μπορεί μερικά από τα σπίτια που βλέπετε να μην έχουν πολλά στοιχεία ή να έχουν πολύ λίγες φωτογραφίες σε σχέση με άλλα. Το ότι δεν είναι τόσο δημοφιλή ή δεν έχουν μεγάλη προβολή, δεν σημαίνει πως δεν είναι κατάλληλα για τη διαμονή σας. Μην ξεχνάτε πως με ένα μήνυμα στον ιδιοκτήτη μπορείτε να μάθετε περισσότερα.
    rental

    Κείμενο: Παναγιώτα Κλεάνθους

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εξελίξεις στις ενοικιάσεις μέσω AirBnB: Τι να προσέξετε με τα νέα δεδομένα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: AirBnB: Τι φόρο θα πληρώσετε για το 2017 και το 2018. Όλες οι αλλαγές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτό είναι το ωραιότερο σπίτι που ενοικιάζεται στην Ελλάδα – Το προτείνει η Airbnb (Δείτε 20 φωτογραφίες)



    ΣΧΟΛΙΑ