• LIFE&STYLE

    Πώς ήταν ο Clooney και άλλοι 10 ηθοποιοί στο λύκειο; (pics)


    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς ήταν οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί ως μαθητές; Αν νομίζετε πως απλώς λάμβαναν μέρος σε σχολικές θεατρικές παραστάσεις μόνο, κάνετε λάθος. Άλλοι από αυτούς ήταν “βασιλιάδες” στους σχολικούς χορούς, άλλοι εγκατέλειψαν το σχολείο, ενώ υπάρχουν και μερικές μαζορέτες ανάμεσά τους. Δείτε παρακάτω:

    1. George Clooney
    Ήταν στις ομάδες του baseball και του μπάσκετ.  Επίσης, ήταν μέλος του θεατρικού συλλόγου και ήταν ο “βασιλιάς” στον χορό τελειοφοίτων. Ήταν καλός μαθητής και είχε Α και Β στα μαθήματά του. Όταν ξεκίνησε το Γυμνάσιο, σε ηλικία 13 ετών, το μισό του πρόσωπο ήταν παράλυτο και αυτό κράτησε για 9 μήνες.
    George Clooney was on the varsity baseball and basketball teams.

    2. Brad Pitt
    Ήταν ένα από τα δημοφιλέστερα παιδιά και ψηφίστηκε ο πιο καλοντυμένος. Είχε καλούς βαθμούς ενώ έπαιζε τένις, γκολφ και ήταν μέρος της ομάδας debate. Ο Pitt λάμβανε μέρος, επίσης, σε σχολικά παιχνίδια και μιούζικαλ.
    His buddy Brad Pitt was one of the popular kids and was voted best dressed.
    3. Oprah Winfrey
    Πέρασε από πολλά διαφορετικά σχολεία κατά τη διάρκεια των σχολικών της χρόνων, αλλά αποφοίτησε από το Ανατολικό Γυμνάσιο στο Νάσβιλ, στο Τενεσί. Ψηφίστηκε το πιο δημοφιλές κορίτσι κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, όπου ήταν ανάμεσα σε ένα ποσοστό 80% λευκών φοιτητών.
    Oprah Winfrey was voted most popular.

    4. Julia Roberts
    Ήταν στο σχολικό συγκρότημα και έπαιζε κλαρινέτο. Δεν ήταν ένα από τα δημοφιλή παιδιά. Όπως δήλωσε: “Δεν ήμουν looser, ούτε και δημοφιλής”.
    Julia Roberts was in her school band and played the clarinet.
    5. Tom Hanks
    Δεν ήταν δημοφιλής και ήταν υπερβολικά ντροπαλός. Όπως δήλωσε ο ίδιος ήταν “φυτό”, αλλά παράλληλα έκανε κάποια αστεία. Ήταν πολύ καλό παιδί και υπεύθυνο, γι’ αυτό και δεν είχε ποτέ μπελάδες. Έλαβε μέρος στις παραστάσεις “South Pacific” και “Twelfth Night” και κέρδισε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού του Λυκείου το 1974.
    Tom Hanks was not popular in high school.

    6. Jennifer Lopez
    Πήγε σε ένα καθολικό γυμνάσιο κοριτσιών και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν το πιο δημοφιλές κορίτσι. Ενώ φοιτούσε στο γυμνάσιο, απέσπασε ένα μικρό ρόλο στην πρώτη της ταινία, στο “My Little Girl” του 1987, όπου έπαιξε μια έφηβη.
    Jennifer Lopez went to an all girls Catholic high school.

    7. Natalie Portman
    Ήταν από τις καλύτερες μαθήτριες και είχε μια κλίση προς την επιστήμη. Δεν ήταν ένα από τα παιδιά που πήγαιναν στα πάρτυ και λάμβανε μέρος σε απαιτητικούς ερευνητικούς αγώνες για μαθητές γυμνασίου. Μάλιστα, σε έναν από τους πιο γνωστούς διαγωνισμούς έφτασε στα ημιτελικά. Ταυτόχρονα, είχε ξεκινήσει ήδη από 11 χρονών την καριέρα της στην υποκριτική.
    Natalie Portman was a straight-A student and has some serious science cred.

    8. Jack Nicholson 
    Ήταν ένα ταραχοποιό στοιχείο! Όπως δήλωσε, “ήμουν πάντα κατά της εξουσίας, δεν δεχόμουν να ακούσω τίποτα από τους δασκάλους μου, από τους γονείς μου, από οποιονδήποτε”. Στο σχολείο κρατούσε σημειώσεις με τον αριθμό των μπελάδων και των προβλημάτων που δημιουργούσε.
    Jack Nicholson was a bit of a troublemaker.

    9. Matthew McConaughey
    Ο McConaughey έπαιζε γκολφ και τένις, ενώ είχε πιάσει δουλειά ήδη από το γυμνάσιο στο γήπεδο του γκολφ. Ο McConaughey, που το 2005 ψηφίστηκε από το People ως ο ωραιότερος εν ζωή άντρας, στο λύκειο είχε ψηφιστεί, επίσης, ως το ομορφότερο αγόρι του σχολείου. Matthew McConaughey was voted the most handsome.

    10. Meryl Streep
    Ήταν μαζορέτα και συμμετείχε σε κάποια θεατρικά έργα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα θεωρούσε τον εαυτό της το δημοφιλές κορίτσι. Οι συμμαθητές της την θεωρούσαν άσχημη κι έχει αναφέρει το εξής περιστατικό: “Με έβαλαν σε ένα δέντρο και χτυπούσαν τα πόδια μου με κλαδιά μέχρι να ματώσουν”.
    Meryl Streep was the homecoming queen when she was 17.

    11. Emma Stone
    Η Stone άρχισε να παίζει όταν ήταν 11 ετών και μετά εμφανίστηκε σε πολλές θεατρικές παραγωγές στο γυμνάσιο. Έφυγε στο πρώτο έτος του Λυκείου από το σχολείο για να γίνει ηθοποιός.
    Emma Stone dropped out of high school after one semester.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιοι διάσημοι δούλευαν σε στριπτιτζάδικο, ροζ τηλέφωνα και εμπόριο ναρκωτικών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Οι εξωφρενικές αγορές 10 πλούσιων celebrities

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δεν περιμέναμε πως αυτοί οι 15 ηθοποιοί είναι τόσο πλούσιοι



    ΣΧΟΛΙΑ