• LIFE&STYLE

    Πέντε προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιούν οι άντρες για να αποκτήσουν τέλειο δέρμα


    Όσο μεγαλώνουμε το δέρμα μας χάνει τη φρεσκάδα του και σιγά σιγά “σπάει”, σύμφωνα με τη φυσική εξέλιξη του ανθρώπου. Πολλοί πιστεύουν πως η περιποίηση προσώπου είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση, αλλά κάνουν λάθος!

    Ο κάθε άνθρωπος, ανεξαρτήτως φύλου, μπορεί να προσέχει και να φροντίζει τον εαυτό του. Όπως υπάρχουν εκατοντάδες προϊόντα περιποίησης για τις γυναίκες, υπάρχουν άλλα τόσα για τους άντρες και μπορούν να τους προσφέρουν καθαρό και ωραίο δέρμα.

    Σας παρουσιάζουμε πέντε από αυτά:

    1. Καθαριστικό προσώπου με εκχύλισμα λαδιού

    Αν ταλαιπωρείστε από ακμή ή έχετε λιπαρό δέρμα, μια εξειδικευμένη πλύση προσώπου με τέτοιου είδους προϊόντα θα σας βοηθήσει να το ελέγξετε.

    2. Προϊόντα απολέπισης

    Όσοι επιθυμούν ομαλότερο δέρμα, μπορούν να το καταφέρουν με ένα απολεπιστικό προϊόν. Τα προϊόντα αυτά απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του προσώπου σας και αποκαλύπτουν το νεανικό δέρμα από κάτω.

    3. Τονωτικό προσώπου

    Αν ταλαιπωρείστε από κόκκινο και λεκιασμένο δέρμα, χρειάζεστε ένα τονωτικό προσώπου με καταπραϋντικές ιδιότητες. Φροντίστε να περιέχει συστατικά όπως η αλόη.

    4. Προϊόν μαλλιών με βάση το νερό

    Για εκείνους που υποφέρουν από ερυθρότητα και ακμή στο μήκος του μετώπου και στη γραμμή μεταξύ προσώπου και μαλλιών, μια τέτοια φόρμουλα με βάση το νερό θα βοηθήσει την κατάσταση.

    5. Έγχρωμη ενυδατική κρέμα

    Αν αντιμετωπίζετε ερυθρότητα, κηλίδες ή σπυράκια της τελευταίας στιγμής, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να εξομαλύνετε τον τόνο του δέρματος, καθώς παρέχει μια πολύ λεπτή και διακριτική απόχρωση.

    Κείμενο: Παναγιώτα Κλεάνθους



    ΣΧΟΛΙΑ