• LIFE&STYLE

    Πάμε Πακέτο: Η κόντρα της Βίκυς Χατζηβασιλείου με αποστολέα της εκπομπής (video)

    • NewsRoom
    Χατζηβασιλείου

    Βίκυ Χατζηβασιλείου


    Πριν λίγες ημέρες, στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου, «Πάμε Πακέτο», ένας 19χρονος έστειλε ένα πακέτο στη μητέρα του, με την οποία, παρά το γεγονός ότι μένουν πολύ κοντά, ζουν χωριστα εδώ και 13 χρόνια.

    Οι γονείς του έχουν πάρει διαζύγιο και αυτό είναι κάτι που πονάει τον Σάββα Χουρδάκη, όπως είναι το πλήρες όνομά του, που μόνος του αποφάσισε να ζήσει με τον πατέρα του ενώ με την μητέρα του, συναντιούνται μόνο στα δικαστήρια καθώς συνεχώς καταθέτουν μηνύσεις εκατέρωθεν.

    Στην αρχή, η παρουσιάστρια θεώρησε ότι ο 19χρονος επιδίωκε συνάντηση στην εκπομπή για να τα βρουν, όταν όμως κατάλαβε τις αντίθετες προθέσεις του νέου, εκνευρίστηκε, λέγοντας: «Στην πορεία της κουβέντας, άρχισα να αγωνιώ μήπως απόψε γίνεται χρήση της εκπομπής για να βγει και άλλη χολή. Δεν θα επιτρέψω να γίνει κάτι τέτοιο!»

    Ο Σάββας, έλαβε όλο αυτό σαν εξύβριση και κατηγόρησε την Βίκυ Χατζηβασιλείου και την εκπομπή μέσω των social media, ζητώντας μάλιστα από αυτούς μια δημόσια συγγνώμη για τη «μονόπλευρη και μεροληπτική παρουσίαση των γεγονότων μέσω μοντάζ», αποκαλύπτοντας ότι θα τους καταγγείλει στο ΕΣΡ.

    Η παρουσιάστρια σε μια επίδειξη κατανόησης και στοργής, μέσω του Instagram, απάντησε τα εξής: «Πολύ λυπάμαι Σάββα μου. Πραγματικά. Όχι βέβαια για τις απειλές σου περί ΕΣΡ τις οποίες σου επιστρέφω ακέραιες, λέγοντάς σου ότι στο μοντάζ κόπηκαν μόνο (όπως πολύ καλά γνωρίζεις) οι λεκτικές χυδαιότητες περί ομοφυλοφιλικών περιπτύξεων, τις οποίες ούτως ή άλλως κανένα ΕΣΡ δεν θα επέτρεπε να ακουστούν δημόσια! Αλλά λυπάμαι γιατί δεν κατάφερα να κάνω χώρο μέσα στον ασκό του θυμού σου, ούτε για έναν κόκκο αγάπης. Παρ’ ότι προσπάθησα πολύ. Όμως κάθε μου προσπάθεια προσέκρουε σε “θημωνιές” χολής, σωρευμένες εκ προθέσεως για χρόνια στην παιδική ψυχή σου. Σε έναν δκολαγνικό εκφυλισμό της παιδικής σου ηλικίας. Όντως χρειάζεσαι συγγνώμη. Όχι βέβαια από την εκπομπή. Η οποία έκανε τα πάντα για να υποστηρίξει το αίτημά σου που εσύ ό ίδιος με τη στάση σου ματαίωσες . Αλλά από τους αυτουργούς της μετάλλαξης μιας παιδικής ψυχής σε έναν οχετό μίσους και θυμού. Αυτοί οι άνθρωποι σε καταδίκασαν και δεν τους έχει απαγγελθεί ακόμα κατηγορία. (μιας και σου αρέσουν οι δικανικοί όροι….) Εύχομαι κάποτε να καταλάβεις και να προχωρήσεις στη ζωή σου. Κι αν με χρειαστείς, εγώ πάλι εδώ θα είμαι με αγάπη».

    Πάμε πακέτο

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ποιος δήλωσε «στον αέρα» ότι ήταν ερωτευμένος με την Ελένη Μενεγάκη; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Τα τεστ αντοχής που κάνουν οι υποψήφιοι για να μπουν στο παιχνίδι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πωλείται το super-yacht του James Bond



    ΣΧΟΛΙΑ