• LIFE&STYLE

    Ο νέος Γάλλος πρόεδρος Ε. Μακρόν πήγε… γήπεδο!


    Ο νέος Γάλλος πρόεδρος Εμάνουελ Μακρόν είναι ποδοσφαιρόφιλος και δεν το κρύβει. Έτσι όταν έφυγε από τη σύνοδο των G7 στη Σικελία, πρώτο του μέλημα δεν ήταν άλλο από το να μεταβεί στο γήπεδο προκειμένου να παρακολουθήσει τον τελικό της Coupe de France που είχε ως αντιπάλους δύο μεγάλες γαλλικές ομάδες.

    Ο Μακρόν έχοντας και πάλι στο πλευρό του τη σύζυγό του, μετέβη στο στάδιο προκειμένου να υποστηρίξει την ομάδα του, τον Ολυμπιακό Μασσαλίας. Οι οπαδοί όμως της ομάδας Paris Saint-Germain που έπαιζε εκείνη την ώρα του επεφύλασσαν μία μάλλον δυσάρεστη έκπληξη καθώς τον υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες.

    Ο Γάλλος πρόεδρος δεν πτοήθηκε και έσπευσε λίγο αργότερα να χαιρετίσει τους παίκτες που αγωνίζονταν για τον τελικό.

    Μακρόν

    Παλαιότερα οι πρόεδροι της Γαλλίας συνήθιζαν να ανταλλάσσουν χειραψία με τους παίκτες των ομάδων του τελικού, ωστόσο τα τελευταία χρόνια οι κ.κ. Ολάντ και Σαρκοζί το απέφευγαν, φοβούμενοι τις αντιδράσεις των οπαδών.

    Ωστόσο ο Μακρόν δεν δίστασε να μπει στο γήπεδο, να συνομιλήσει με τους παίκτες και να βγάλουν μαζί αναμνηστικές φωτογραφίες. Είναι γνωστό πως ο κ. Μακρόν κέρδισε εν μέρει τις προεδρικές εκλογές λόγω του επικοινωνιακού του προφίλ, καθώς παρουσιάστηκε ως ένας άνθρωπος προσιτός στους ανθρώπους και κάθε άλλο παρά απόμακρος.

    Η επικοινωνιακή του τακτική ως φαίνεται συνεχίστηκε και στο γήπεδο…

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: O Τσίπρας και τα… πηγαδάκια με Τραμπ, Μέρκελ, Μακρόν, Μέι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Μακρόν μίλησε τηλεφωνικά με τον Τσίπρα – Η ελπίδα για ελάφρυνση του χρέους

    MH XAΣΕΤΕ: Εμανουέλ Μακρόν: Επίσκεψη στους Γάλλους στρατιώτες στο Μάλι



    ΣΧΟΛΙΑ