ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρίγκιπας Κάρολος της Μεγάλης Βρετανίας φαίνεται (μετά και από τις τελευταίες αποκαλύψεις) ότι αγαπούσε όλες τις γυναίκες στον πλανήτη εκτός από την δική του.
Κι αυτό γιατί μετά από ταινίες, βιβλία και βιογραφίες που έχουν φέρει στο φως ένα σωρό στοιχεία σχετικά με το πόσο πολύ ο γαλαζοαίματος δεν ήθελε ούτε να βλέπει την αγαπημένη του λαού Νταϊάνα μία σειρά από επιστολές τις οποίες ο πρίγκιπας είχε στείλει στην πρώην Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α. Νάνσυ Ρίγκαν, έρχονται να αποκαλύψουν ακόμα περισσότερα στοιχεία σχετικά με αυτόν τον προβληματικό γάμο.

Ο Κάρολος αναφέρει τότε στη Νάνσι Ρέιγκαν: «Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο απαίσιο είναι αυτό που μου συμβαίνει, αν δεν το περάσει ο ίδιος. Μία μέρα θα σου πω όλη την ιστορία, αλλά τώρα σου λέω ότι είναι τόσο φριχτή που λίγοι θα την πίστευαν. Ήταν μία πραγματική ελληνική τραγωδία» λέει για το γάμο του.
Κάποια χρόνια νωρίτερα, το 1985, σε ένα γράμμα του προς τον Ρόναλντ Ρίκαν, αναφέρεται και πάλι στη Νταϊάνα, αλλά σε τελείως διαφορετικό τόνο. Το πριγκιπικό ζεύγος έχει επισκεφτεί και πάλι τον Λευκό Οίκο, όπου δίνεται ένα πάρτι προς τιμή τους με διάσημους καλεσμένους και ο Κάρολος τους γράφει λίγο αργότερα για να τους ευχαριστήσει για τη φιλοξενία: «Η Νταϊάνα ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το ότι χόρεψε με τον Τζον Τραβόλτα, τον Νιλ Ντάιμοντ και τον Κλιντ Ιστγουντ και τον Πρόεδρο των ΗΠΑ μέσα σε ένα βράδυ» αναφέρει χαριτολογώντας.
Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πρίγκιπας είναι ανήσυχος για τη δημοσίευση της αλληλογραφίας του με τη Νάνσυ και τον Ρόναλντ Ρίγκαν, αλλά δυστυχώς πλέον δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να προστατεύσει τις παλιές εξομολογήσεις του.

Πηγή: womantoc.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Ο γάμος μου με την Νταϊάνα είναι μια ελληνική τραγωδία» – Οι κρυφές επιστολές του Καρόλου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το άγνωστο λάθος που έκανε η Νταϊάνα στον γάμο της: Αποκάλεσε τον Κάρολο…
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εξομολόγηση εκ βαθέων του πρίγκιπα Χάρι: Εφτασα ένα βήμα πριν την κατάρρευση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν τα πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Προειδοποίηση από τις ΗΠΑ στους πολίτες τους να εγκαταλείψουν την Μέση Ανατολή
- Μεντβέντεφ: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει ανά πάσα στιγμή, αν ο Τραμπ συνεχίσει την παράλογη πορεία του
- FT: Πώς το Ισραήλ παρακολουθούσε την Τεχεράνη και έφτασε στη δολοφονία Χαμενεϊ
- Τι θα κάνει ο «Κίμων» και οι «Οχιές» στην Κύπρο, ο Δένδιας στη Μεγαλόνησο και οι Βρετανοί στον κόσμο τους, τι θα γίνει με ανασχηματισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.