• LIFE&STYLE

    Nomads – ANT1: Συγκίνηση, εκπλήξεις, ανατροπές και πολύ δυνατές στιγμές!

    • NewsRoom
    nomads


    Αλλαγές στις ημέρες προβολής του Nomads πραγματοποίησε ο ΑΝΤ1. Το ριάλιτι επιβίωσης, που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, θα προβάλλεται από αυτή την Κυριακή 29 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή έως και την Πέμπτη στις 21.00.

    nomads

    Στο αποψινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού, που θα καθορίσουν το δεύτερο μονομάχο. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης που έχει λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος που θα αγωνιστεί απέναντι στην Ευαγγελία Πλατανιώτη.

    nomads
    nomads

    Στη συνέχεια θα δούμε τη μονομαχία των δύο υποψηφίων, την αποχώρηση, καθώς και την ανακοίνωση των νέων αρχηγών που θα προταθούν από τον παίκτη που αποχωρεί.

    Από τη σημερινή μονομαχία, νικητής θα είναι αυτός που θα κερδίσει και στις 2 δοκιμασίες, ώστε να πάρει τις 2 νίκες.

    nomads nomads

    Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα έχουμε και τρίτη δοκιμασία για να αναδειχθεί ο νικητής. Ο παίχτης που θα χάσει, θα αποχωρήσει από το NOMADS, επιλέγοντας τους αρχηγούς της επόμενης εβδομάδας.

    nomads

    Το σημερινό επεισόδιο θα είναι ξεχωριστό!

    Θα έχει συγκίνηση, εκπλήξεις, ανατροπές και πολύ δυνατές στιγμές!

    nomads

    Aναμένουμε με μεγάλη αγωνία το αποψινό επεισόδιο στις 21:00, για να δούμε τις ξεχωριστές εκπλήξεις και τις συγκλονιστικές ανατροπές που μας επιφυλάσσει! Επίσης, δεν ξεχνάμε πως θα έχουμε καινούργιο επεισόδιο αυτή την Κυριακή 29 Οκτωβρίου την ίδια ώρα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nomads: Τι αλλάζει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν έχω κάνει σεξ μετά το Survivor» (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: TALKING NOMADS: Η σχολιαστική εκπομπή για το Nomads έρχεται στον ΑΝΤ1



    ΣΧΟΛΙΑ