• LIFE&STYLE

    Nomads – ANT1: Η ψηφοφορία και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

    • NewsRoom
    ΑΓΩΝΙΣΜΑ 6


    Φτάσαμε αισίως στα μέσα της εβδομάδας και το Nomads συνεχίζει σταθερά να κρατά την αγωνία των τηλεθεατών στα ύψη. Με τα αγωνίσματα, τις ανατροπές και την εξωτική του ατμόσφαιρα, μας παρασύρει κάθε βράδυ σε ένα ταξίδι περιπέτειας και επιβίωσης.

    Μετά από το αγώνισμα της ασυλίας, θα παρακολουθήσουμε απόψε την ψηφοφορία για τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, που θα είναι από την ομάδα της Ζούγκλας. Επίσης, όπως κάθε Τετάρτη, θα παρακολουθήσουμε και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ανάμεσα στην ομάδα των Ωκεανών και της Φωτιάς. Το αγώνισμα θα καθορίσει και τον 3ο υποψήφιο προς αποχώρηση.

    ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑ 4

    Έπειτα, οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση θα τεθούν στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Η διαδικασία ψηφοφορίας θα διαρκέσει μέχρι τις 00.30, καθώς το κοινό δίνοντας τη θετική του ψήφο, θα μπορεί να “σώσει” τον παίκτη της προτίμησης του.

    Η ανακοίνωση του αποτελέσματος, θα πραγματοποιηθεί στην αρχή του επεισοδίου της Παρασκευής. Οι δύο παίκτες που θα συγκεντρώσουν τις λιγότερες θετικές ψήφους θα μονομαχήσουν την Παρασκευή και ο παίκτης που θα χάσει θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ 3ΑΓΩΝΙΣΜΑ 1

    Στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας, οι παίκτες θα αναμετρηθούν ένας προς ένας και νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει 3 σετ των 6 πόντων. Οι παίκτες θα πρέπει να ανέβουν πάνω στον περιστρεφόμενο κύλινδρο, στο σημείο που βρίσκεται η κόκκινη γραμμή και μόλις ο Γρηγόρης τους δώσει το σύνθημα, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο τα πόδια τους, για να γυρίσουν τον κύλινδρο με σκοπό να ρίξουν τον συμπαίκτη τους στη λάσπη.

    Εκείνος που θα πέσει πρώτος θα χάσει, ενώ ο νικητής θα κερδίσει ένα βαθμό για την ομάδα του. Στην περίπτωση που πέσουν και οι δυο παίκτες από τον κύλινδρο, τότε χάνει εκείνος που πέφτει πρώτος στη λάσπη ή που ακουμπάει τον κύλινδρο. Οι παίκτες δε μπορούν να ακουμπήσουν τον συμπαίκτη τους για να τον ρίξουν, ούτε μπορούν να γυρίσουν τον κύλινδρο χρησιμοποιώντας τα χέρια τους.

    Οι αρχηγοί των ομάδων θα επιλέξουν ποιοι παίκτες θα συμμετέχουν σε κάθε γύρο.

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ 5

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ 7

    Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο αγώνισμα προέρχεται από το γνωστό, σε Ευρώπη και Αμερική,  άθλημα LOG ROLLING, που ξεκίνησε στην Αμερική στα τέλη του 19ου αιώνα όταν μεταφέρονταν τεράστιες ποσότητες κορμών στα ποτάμια.

    Κάποιος έπρεπε να ισορροπήσει πάνω σε κάθε κορμό για να συνεχίζεται απρόσκοπτη η πορεία του στο ποτάμι. Για να συμβεί αυτό έπρεπε να μάθουν να ισορροπούν, ώστε να αποφεύγουν τα ατυχήματα. Στην πορεία η ανάγκη έγινε παιχνίδι και διαγωνισμός ισορροπίας μεταξύ των ξυλοκόπων, ενώ στις μέρες μας έχει φτάσει να είναι άθλημα με ομοσπονδίες σε όλον τον κόσμο.

    ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ 1

    Αναμένουμε απόψε στις 21.00, άλλο ένα επεισόδιο γεμάτο αγωνία και ανατροπές, για να μάθουμε και τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση κι τον τρίτο, που θα φανεί από το δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι της ασυλίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nomads: Η Εύη Ιωαννίδου μιλάει για τη σχέση της με τον Μάριο και τον Πάνο του Survivor

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά της Νατάσας Καλογρίδη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads: Πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες για κάθε εβδομάδα που μένουν στις Φιλιππίνες



    ΣΧΟΛΙΑ