• LIFE&STYLE

    Nomads – ANT1: Πού θα μείνουν αυτή τη βδομάδα οι τρεις ομάδες;

    • NewsRoom
    ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΩΚΕΑΝΟΙ


    Μετά τη μικρή αποχή του Σαββατοκύριακου, το Nomads επιστρέφει δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες,με ένα νέο ανατρεπτικό και καθηλωτικό επεισόδιο.

    Απόψε, όπως και κάθε Δευτέρα, πρόκειται να παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της Επικρατείας, στο οποίο θα κριθεί το πού θα μείνει η κάθε μία από τις τρεις ομάδες του παιχνίδιού. Ένα αγώνισμα συγκλονιστικό, μιας και οι ομάδες διεκδικούν με ζήλο τον χώρο και τις συνθήκες διαμονής τους.

    ΟΙ 3 ΟΜΑΔΕΣ

    Aξίζει να αναφερθεί πως την Παρασκευή, ο Φίλιππος Φιλιππόπουλος, κατά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, επέλεξε τις 3 αρχηγούς των ομάδων, που είναι οι εξής: η Ειρήνη Ζάχου από την ομάδα της Ζούγκλας, η Αποστολία Ζώη από την ομάδα της Φωτιάς και η Βασιλική Μιλλούση από την ομάδα των Ωκεανών.

    ΑΡΧΗΓΟΙ & ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

    To σημερινό αγώνισμα της Επικράτειας, που φέρει το όνομα WALK ON CUBES, θα διεξαχθεί σε δυο γύρους:

    Στον 1ο γύρο θα παίξει η κάθε ομάδα ξεχωριστά και θα μετρήσει ο χρόνος που θα ολοκληρώσουν τη δοκιμασία, με την ομάδα που θα τερματίσει τελευταία να πηγαίνει στην παραλία.

    Στο 2ο γύρο θα παίξουν οι άλλες δυο ομάδες και νικήτρια θα είναι αυτή, που όχι μόνο θα τερματίσει πρώτη, αλλά που επιπλέον θα σχηματίσει ένα παζλ από τους κύβους που έχουν χρησιμοποιήσει οι παίκτες για να φτάσουν στο τέρμα. Η νικήτρια ομάδα θα πάει στη βίλα.

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΩΚΕΑΝΟΙ 1

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΦΩΤΙΑ 1
    ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΖΟΥΓΚΛΑ

    Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μεταφέρουν τους 12 κύβους που υπάρχουν στην αφετηρία, σχηματίζοντας δρόμο για να φτάσουν στο τέρμα περπατώντας πάνω τους. Στο πρώτο εμπόδιο θα πρέπει να περάσουν μέσα από την ξύλινη κατασκευή χωρίς να πέσουν, ενώ όποιος παίκτης πέσει ή πατήσει στο έδαφος πριν φτάσει στον πρώτο κύκλο, που είναι η safe zone, θα φεύγει από το παιχνίδι.

    Μόλις φτάσουν στον πρώτο κύκλο, για να συνεχίσουν παρακάτω θα πρέπει να βρεθούν οι παίκτες μέσα σε αυτόν, έχοντας μαζί τους και όλους τους κύβους. Στη συνέχεια, θα πρέπει να τοποθετήσουν τους κύβους πάνω στην τραμπάλα και να την περάσουν χωρίς να πέσουν.

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΦΩΤΙΑ

    Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης πέσει ή πατήσει το πόδι του στο έδαφος, τότε ο παίκτης που βρίσκεται στο τέλος θα πρέπει να γυρίσει πίσω στη safe zone, έχοντας μαζί του δυο κύβους και να προσπαθήσει ξανά από την αρχή.

    Στο 2ο γύρο, επειδή αγωνίζονται οι δύο εναπομείνασες ομάδες παράλληλα για να καθοριστεί ο νικητής, όταν θα φτάσουν στον τερματισμό, θα πρέπει να τοποθετήσουν τους κύβους με τέτοιο τρόπο ώστε να σχηματίσουν το σχέδιο που υπάρχει εκεί. Η πρώτη ομάδα που θα σχηματίσει το σχέδιο με τους κύβους θα είναι η νικήτρια και θα πάει στη βίλα. Η ομάδα που χάνει, πάει στο ψαροχώρι.

    Απόψε στις 21:00!
    ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΩΚΕΑΝΟΙ  ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτός είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά της Νατάσας Καλογρίδη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Απίστευτο! Πόσο χρονών είναι η Νατάσα Καλογρίδη;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads: Τι ξάφνιασε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην παραλία των Φιλιππίνων; (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ