• LIFE&STYLE

    Nomads – ANT1: Εβδομάδα μεγάλων αλλαγών – Το παιχνίδι τώρα αρχίζει…

    nomads


    Οι λάτρεις του Nomads, του παιχνιδιού επιβίωσης και περιπέτειας που προβάλλεται εδώ και μερικές βδομάδες στον ΑΝΤ1 καθηλώνοντας το τηλεοπτικό κοινό, περίμεναν σίγουρα τη Δευτέρα, για να αρχίσουν ξανά να παρακολουθούν με αγωνία τους αγαπημένους τους παίκτες και τα μεταξύ τους αγωνίσματα, στο νησί Palawan στις Φιλιππίνες.

    nomads

    Εβδομάδα μεγάλων αλλαγών για το Nomads. Και όπως λέει και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «το παιχνίδι τώρα αρχίζει…»

    Στο σημερινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε την απορρόφηση των μελών της ομάδας της Ζούγκλας από τις ομάδες της Φωτιάς και των Ωκεανών, αφού μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη, αποτελείται πλέον από 4 μέλη. Στο αγώνισμα της Επικράτειας θα αγωνιστούν μόνο οι Νομάδες της Φωτιάς και των Ωκεανών.

    nomads  nomads

    Η νικήτρια ομάδα είναι αυτή που θα πάει στη βίλα αλλά και αυτή που θα διαλέξει πρώτη ποιον παίκτη από τους Νομάδες της Ζούγκλας θέλει στην ομάδα της. Εναλλάξ θα συνεχιστεί η επιλογή των παικτών. Στο αγώνισμα Επικράτειας δεν θα αγωνιστούν οι Νομάδες της Ζούγκλας, αφού οι 4 παίκτες έχουν ασυλία για όλη την εβδομάδα. Αφού δημιουργηθούν οι δύο νέες ομάδες, θα καεί και το έμβλημα των Νομάδων της Ζούγκλας.

    nomads

    nomads

     

    Το σημερινό, πολύ κρίσιμο αγώνισμα της Επικράτειας θα κριθεί στις 3 νίκες. Ο αρχηγός θα πρέπει να επιλέξει τρεις παίκτες που θα αγωνιστούν ανά γύρο. Σε μία παραλλαγή σκυταλοδρομίας θα παρακολουθούμε έναν παίκτη από κάθε ομάδα να περνάει μέσα από το εμπόδιο με τα ξύλα.

    Το δεύτερο εμπόδιο θα πρέπει να το περάσει πατώντας ανάμεσα στα τετράγωνα. Αμέσως μετά, θα πρέπει να περάσει μέσα από τους κρίκους και στο επόμενο εμπόδιο θα πηδήξει πάνω από τους κορμούς.

    nomads nomads

    Όταν φτάσει στους πύργους, θα βρει τα ντόμινο που απεικονίζουν γράμματα, τα οποία θα πρέπει να στήσει το ένα πάνω στο άλλο για να σχηματίσει τη λέξη NOMADS. Κάθε παίκτης θα τοποθετεί ένα γράμμα τη φορά και μετά θα πρέπει να επιστρέψει στην αφετηρία, περνώντας ξανά τα εμπόδια και να χτυπήσει το χέρι του συμπαίκτη του, ώστε να συνεχίσει εκείνος στο στίβο.

    nomads

    nomads

    Νικήτρια ομάδα θα είναι εκείνη που θα έχει συμπληρώσει σωστά τη λέξη ΝΟΜΑDS στον πίνακα και ο τελευταίος παίκτης θα έχει επιστρέψει στην αφετηρία.

    Πρόκειται για ένα επεισόδιο, αλλά και για μια βδομάδα ολόκληρη, γεμάτη αλλαγές, ανατροπές και διαφορετικούς κανόνες. Το παιχνίδι γίνεται ολοένα και πιο ενδιαφέρον.

    Απόψε στις 21.00!

    nomads

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: TALKING NOMADS: Η σχολιαστική εκπομπή για το Nomads έρχεται στον ΑΝΤ1

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! Αγνώριστη η Νατάσα Καλογρίδη τη δεκαετία του ’90 (pics + video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Nomads: Πόσα χρήματα παίρνουν οι παίκτες για κάθε εβδομάδα που μένουν στις Φιλιππίνες



    ΣΧΟΛΙΑ