• LIFE&STYLE

    Nomads – ANT1: Δύσκολο το αποψινό αγώνισμα ατομικής ασυλίας των Ωκεανών

    • NewsRoom
    nomads


    Το Nomads του ΑΝΤ1 κρατά τους τηλεθεατές σε αγωνία κάθε βράδυ και ανεβάζει την αδρεναλίνη τους στα ύψη, με τα κάθε λογής αγωνίσματα.

    Στο σημερινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας της ομάδας των Ωκεανών και την ψηφοφορία του κοινού. Ο νικητής του αγωνίσματος θα κερδίσει την ασυλία και δε θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

    nomads

    Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ζητήσει από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη από τα άτομα που θα έχουν χάσει στο ατομικό αγώνισμα. H ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τη 01:00.

    nomads

    Το μέλος της ομάδας με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος για τη μονομαχία της Πέμπτης μαζί με τον Μάνο Πίντζη. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης.
    nomads
    Tο σημερινό αγώνισμα για την ατομική ασυλία θα διεξαχθεί σε 3 στάδια. Στο πρώτο στάδιο οι παίκτες θα παίξουν ανά ζευγάρια που θα προκύψουν μετά από κλήρωση. Οι 3 νικητές και ο 2ος καλύτερος βάσει χρόνου θα προκριθούν στον επόμενο γύρο.

    nomads

    Οι παίκτες θα περπατήσουν έχοντας κύβους κάτω από τα πόδια τους. Στη συνέχεια, θα πρέπει να περάσουν πάνω από τις ξύλινες δοκούς και να ισορροπήσουν επάνω στην επικλινή ράμπα.

    nomads

    Οι 4 που θα πάνε στους ημιτελικούς θα παίξουν ανά ζευγάρια βάσει κλήρωσης στο επόμενο στάδιο του παιχνιδιού. Εκεί, κρατώντας τα πολύγωνα κομμάτια ενωμένα και ισορροπώντας το μπαλάκι πάνω σε αυτά θα πρέπει να περάσουν τα ξύλινα εμπόδια και την τραμπάλα, ώστε να φτάσουν στο τέρμα.

    nomads

    Οι δυο νικητές θα περάσουν στον τελικό. Εκεί θα πρέπει να ανέβουν στις δυο ειδικές πόρτες και εκείνος που θα κρατηθεί για περισσότερη ώρα θα είναι ο νικητής και θα κερδίσει την ατομική ασυλία.

    Απόψε στις 21.00!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nomads: Πώς ήταν ο Mάνος Πίντζης πριν από 19 χρόνια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νατάσα Καλογρίδη: Δείτε την πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Nomads (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το NOMADS στην πιο ανταγωνιστική του φάση!



    ΣΧΟΛΙΑ