• LIFE&STYLE

    Nomads – ANT1: Η ατομική ασυλία, η ψηφοφορία και τα ξύλινα γάντια

    • NewsRoom
    nomads


    Το Nomads του ΑΝΤ1 εξακολουθεί να κρατά την αδρεναλίνη του κοινού στα ύψη και να το παρασέρνει σε ένα εξωτικό, αλλά και με δύσκολες συνθήκες, περιβάλλον. Κάθε επεισόδιο αποτελεί και μια έκπληξη, με την αγωνία να “αγγίζει κόκκινο”.

    nomads

    Στο σημερινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας της ομάδας της Φωτιάς και την ψηφοφορία του κοινού. Ο νικητής του αγωνίσματος θα κερδίσει την ασυλία και δεν θα τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

    Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ζητήσει από τους τηλεθεατές να ψηφίσουν τον αγαπημένο τους παίκτη από τα άτομα που θα έχουν χάσει στο ατομικό αγώνισμα. H ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι τη 01:00.

    nomads nomads
    Το μέλος της ομάδας με τις λιγότερες θετικές ψήφους θα είναι ο δεύτερος μονομάχος για τη μονομαχία της Πέμπτης. Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Πέμπτης.

    Στο σημερινό παιχνίδι οι παίκτες θα φορέσουν στο χέρι τους μια ξύλινη κατασκευή που θα μοιάζει με γάντι. Επάνω σε αυτήν θα πρέπει να ισορροπήσουν μπαλάκια τα οποία θα μαζεύουν από τις ειδικές ζώνες ανάμεσα στα εμπόδια.

    nomads

    Στη συνέχεια θα πρέπει να ανεβοκατέβουν τον επικλινή διάδρομο. Όταν φτάσουν στο δεύτερο εμπόδιο θα πρέπει να τραβήξουν το σκοινί, ώστε να σηκωθεί η πόρτα και να περάσουν από κάτω.

    Στο τρίτο εμπόδιο θα ανέβουν στη μικρή εξέδρα για να περάσουν κάτω από το ξύλο. Στο τέταρτο εμπόδιο θα πρέπει να περάσουν κάτω από τους τρεις οριζόντιους κορμούς, ενώ στο πέμπτο και τελευταίο εμπόδιο θα πρέπει να περάσουν τις δοκούς ισορροπίας.

    nomads

    Σκοπός του παιχνιδιού είναι να τερματίσουν έχοντας όλα τα μπαλάκια επάνω στο ξύλινο γάντι. Αν κάποιο μπαλάκι πέσει κάτω θα πρέπει να ξαναγυρίσουν πίσω στη ζώνη ασφαλείας του εμποδίου που βρίσκονται και να ξεκινήσουν από την αρχή.

    Στην κάθε ζώνη ασφαλείας θα έχουν το δικαίωμα να ξεκουράζουν το χέρι τους, όμως έτσι θα χάνουν χρόνο. Λόγω του ότι οι παίκτες είναι 7 στον αριθμό, θα παίξουν ανά δυο με κλήρωση και οι 3 παίκτες που θα απομείνουν θα αγωνιστούν μαζί και οι 3.

    nomads nomads

    Οι 4 παίκτες (θα προκύψουν 2 από τον 1ο γύρο που αγωνίζονται ανά δύο άτομα & άλλοι 2 από το γύρο που αγωνίζονται μαζί και οι 3) που θα βγουν από τους πρώτους γύρους θα παίξουν σε δυο ημιτελικούς και μετά θα ακολουθήσει ένας τελικός.

    Εκείνος που θα κερδίσει θα πάρει την ατομική ασυλία.

    nomadsnomads

    Απόψε στις 21:00 θα ξεκινήσει το μεγάλο , απαιτητικό και άκρως ενδιαφέρον ταξίδι στον δρόμο προς την ατομική ασυλία, καθώς θα φανούν και οι προτιμήσεις του κοινού. Μείνετε συντονισμένοι!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Με ποιον παίκτη του Nomads έχει συνεργαστεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποχώρηση και πρόταση γάμου στο Nomads (pics + video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νomads: Σάλος στο twitter με το διωγμό του Μάνου Πίντζη (pics-video)



    ΣΧΟΛΙΑ