• LIFE&STYLE

    Nomads – ANT1: Απόψε το δύσκολο και απαιτητικό αγώνισμα ασυλίας

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ 2


    Οι τηλεθεατές δένονται ολοένα και περισσότερο με το παιχνίδι επιβίωσης του ANT1, που συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Με αγωνία, ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις, το Nomads παρασύρει τους τηλεθεατές σε ένα ταξίδι περιπέτειας.

    Μετά από το χθεσινό αγώνισμα Επικράτειας και τις σημαντικές εξελίξεις του σχετικά με τον τόπο διαμονής της κάθε ομάδας, απόψε θα παρακολουθήσουμε ένα καίριο και κομβικό αγώνισμα, αυτό της ασυλίας. Οι τρεις ομάδες θα κληθούν να διεκδικήσουν την ασυλία, ώστε να παραμείνουν στο παιχνίδι και να συνεχίσουν την μοναδική αυτή εμπειρία.

    ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

    Η ομάδα που θα βγει χαμένη από το αγώνισμα αυτό, θα αναγκαστεί να ψηφίσει δύο παίκτες της προς αποχώρηση, εκ των οποίων ο ένας θα επιλεχθεί από τον αρχηγό και ο άλλος από την υπόλοιπη ομάδα. Το αγώνισμα της ασυλίας φέρει το όνομα “RIVER SURF BOAT”, καθώς εκτυλίσσεται στο νερό με όχημα μια σχεδία.

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ 2

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ 1

    Δύο παίκτες από κάθε ομάδα ανεβαίνουν σε μια σχεδία και κωπηλατούν, αρχικά με τα χέρια, μέχρι να φτάσουν στην πρώτη ξύλινη γέφυρα, από την οποία θα πρέπει να απελευθερώσουν ένα κουπί. Έπειτα περνούν κάτω από άλλες δυο γέφυρες και φτάνοντας στην τελευταία, θα πρέπει να λύσουν και να ξεκρεμάσουν ένα σωσίβιο.

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ 3

    Όταν φτάσουν στο τέρμα της διαδρομής, θα πρέπει να στηριχτούν πάνω στη σχεδία τους και να πετάξουν το σωσίβιο, ώστε να το περάσουν στο στύλο. Η ομάδα που θα καταφέρει να το κάνει αυτό, θα κερδίσει έναν πόντο και το παιχνίδι θα κριθεί στις δύο νίκες. Την ασυλία θα πάρει η ομάδα, η οποία θα καταφέρει να σημειώσει πρώτη δύο νίκες.

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ

    Η νικήτρια ομάδα θα γυρίσει στην περιοχή της, ενώ οι άλλες δύο θα κληθούν να  αγωνιστούν σε έναν τελευταίο γύρο. Η ομάδα που θα κερδίσει τον γύρο αυτό, θα πάρει, επίσης, την ασυλία, ενώ η ομάδα που θα χάσει θα αναγκαστεί να υποδείξει τους δύο πρώτους υποψήφιους για αυτή την εβδομάδα.

    ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΖΩΗ_ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ  ΜΙΛΛΟΥΣΗ ΑΓΩΝΙΣΜΑ

    Είμαστε έτοιμοι για άλλο ένα καθηλωτικό και άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο, απόψε στις 21.00!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Όλγα Πηλιάκη: Η σέξι αθλήτρια και σύζυγος του Χανταμπάκη που έχει μαγέψει το κοινό του Nomads (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύη Ιωαννίδου: Όσα δεν γνωρίζατε για την παίκτρια που αποχώρησε από το Nomads

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γ. Μαυρίδης: Τι πίστευε για το Survivor πριν τη συμμετοχή του στο Nomads – Ποια η αδυναμία του



    ΣΧΟΛΙΑ