• LIFE&STYLE

    Nomads – ANT1: Απόψε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας μεταξύ Ωκεανού και Φωτιάς

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ_ΦΩΤΙΑ


    Ακόμη ένα συγκλονιστικό επεισόδιο του περιπετειώδους παιχνιδιού επιβίωσης του ΑΝΤ1 θα προβληθεί στις οθόνες του τηλεοπτικού κοινού, απόψε στις 21:00. Θα μεταφερθούμε στο εξωτικό νησί Palawan στις Φιλιππίνες και θα παρακολουθήσουμε, για άλλη μια φορά, τις ανατροπές να διαδέχονται η μία την άλλη.

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ 1

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ

    Όπως καλά γνωρίζουμε, η διεκδίκηση της ασυλίας χωρίζεται σε δύο αγωνίσματα, τα οποία πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Τετάρτη. Έτσι, απόψε θα παρακολουθήσουμε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ανάμεσα στις ομάδες που δεν νίκησαν στο πρώτο, δηλαδή ανάμεσα στην Ομάδα του Ωκεανού και την Ομάδα της Φωτιάς.

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ_ΜΑΝΟΣ ΠΙΝΤΖΗΣ

    Το αγώνισμα, στο οποίο θα κληθούν να μονομαχήσουν, ονομάζεται Blindfold Basket και έχει ως εξής:

    ΑΓΩΝΙΣΜΑ_ΦΩΤΙΑ

    Ένας παίκτης από κάθε ομάδα ανεβαίνει σε ένα κάρο, το οποίο πρέπει να σύρουν τα άλλα μέλη της ομάδας. Οι παίκτες που σέρνουν το κάρο φοράνε μάσκα ύπνου, ώστε να μην βλέπουν, και κατευθύνονται από το άτομο που είναι πάνω στο κάρο. Κατά τη διαδρομή τους και μέχρι να φτάσουν στο τέρμα, θα πρέπει να μαζέψουν 4 μπάλες, οι οποίες θα είναι τοποθετημένες σε ψηλές βάσεις. Φτάνοντας στο τέρμα, θα υπάρχει ένα άλλο μέλος της ομάδας που θα πρέπει να συγκρατήσει τις μπάλες, τις οποίες θα του πετάει ο παίκτης από το κάρο.

    ΩΚΕΑΝΟΙ_ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΦΩΤΙΑ_ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

    Τον γύρο θα κερδίσει η ομάδα που θα καταφέρει να συγκρατήσει και τις 4 μπάλες, ενώ οι μπάλες που θα πέφτουν στο έδαφος (και δεν θα καταφέρνει να τις συγκρατεί ο παίκτης) θα πρέπει να μαζεύονται από τα μέλη της ομάδας με τα δεμένα μάτια, ακολουθώντας τις οδηγίες του παίκτη που είναι πάνω στο κάρο, και να επιστρέφονται σ’ αυτόν. Το παιχνίδι παίζεται σε πολλούς γύρους και νικήτρια θα είναι η ομάδα που θα σημειώσει 3 νίκες.

    ΚΑΤΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ_ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ

    Η ομάδα που θα χάσει, θα προτείνει τον 3ο υποψήφιο προς αποχώρηση. Αμέσως μετά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα ανοίξει τις γραμμές για την ψηφοφορία των τηλεθεατών μέχρι τις 00:30 και το τηλεοπτικό κοινό θα κληθεί να “σώσει” τον αγαπημένο του παίκτη, δίνοντάς του τη θετική του ψήφο. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί στο επεισόδιο της Παρασκευής.

    ΦΩΤΙΑ

    Αναμένουμε, απόψε, ένα επεισόδιο γεμάτο ενδιαφέρουσες εξελίξεις!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Nomads: Να τι έγραψε στο γράμμα της η Εύη Ιωαννίδου για τον Γιώργο Μαυρίδη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εύη Ιωαννίδου: Όσα δεν γνωρίζατε για την παίκτρια που αποχώρησε από το Nomads

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γ. Μαυρίδης: Τι πίστευε για το Survivor πριν τη συμμετοχή του στο Nomads – Ποια η αδυναμία του

     



    ΣΧΟΛΙΑ