• Gossip

    Νανά Καραγιάννη: Συγκλονίζουν οι περιγραφές των γειτόνων της για το προσωπικό της δράμα (video)

    Νανά Καραγιάννη

    Νανά Καραγιάννη


    Η Νανά Καραγιάννη “έφυγε” σήμερα Τρίτη σε ηλικία 38 ετών, βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και συναδέλφους της. Η Νανά βρέθηκε νεκρή από κοντινό της πρόσωπο στο σπίτι όπου διέμενε στην Κυψέλη.

    Συγκλονισμένοι δήλωσαν γείτονές της οι οποίοι έκαναν λόγο για μια κοπέλα ευχάριστη και ήσυχη που αγαπούσε τη ζωή. Όπως είπαν, όμως, υπήρχαν μέρες «σκοτεινές» για την παρουσιάστρια, στιγμές που το γέλιο έσβηνε από τα χείλη της, καθώς προσπαθούσε με προσωπικό αγώνα να υπερνικήσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

    Όπως αποκάλυψαν, μιλώντας στο protothema.gr υπήρχαν μέρες που την άκουγαν να φωνάζει μέσα στο διαμέρισμα της «πονάω», αλλά η ίδια ποτέ δεν ήθελε να μοιραστεί τα προβλήματά της με την πολυκατοικία.

    «Ήθελε πάντα να τη βλέπουμε με το χαμόγελο» λένε χαρακτηριστικά.

    Σύμφωνα με τους γείτονες της, μία εβδομάδα πριν τον άδικο χαμό της, η Νανά είχε νοσηλευθεί στο νοσοκομείο. Επιστρέφοντας, φαινόταν έτοιμη να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο. Μάλιστα, κρέμασε και πάλι στην εξώπορτα του διαμερίσματός της έναν λουλουδένιο σταυρό που υπεραγαπούσε για να της θυμίζει πόσο ωραία είναι η ζωή.

    Σύμφωνα με την κυρία Ιωάννα που ζούσε στην ίδια πολυκατοικία με τη Νανά, έδειχνε αισιόδοξη τον τελευταίο καιρό και συχνά την επισκέπτονταν συγγενείς, φίλοι αλλά και ο γιατρός της.

    Η ίδια είχε εξομολογηθεί στους φίλους της ότι πριν ένα χρόνο είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και τους είχε υποσχεθεί πως δεν θα ξανακάνει κάτι τέτοιο και θα κυνηγήσει επιτέλους τη ζωή της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φρίκη! Ένοχοι παππούς, μητέρα και θεία για τον βιασμό 7χρονης στη Ρόδο – Σοκαριστικές λεπτομέρειες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νανά Καραγιάννη: Ο Γολγοθάς ενός γελαστού κοριτσιού

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε τις τελευταίες φωτό της άτυχης Νανάς Καραγιάννη – Το τελευταίο γεύμα



    ΣΧΟΛΙΑ