ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χαμόγελα, αγκαλιές, τσουγκρίσματα και πολλές φωτογραφίες είχε το επίσημο δείπνο προς τιμήν του Γερμανού Προέδρου Φρανκ- Βάλτερ Στάινμάιερ στο Προεδρικό Μέγαρο.
Όπως ήταν φυσικό, τα φλας έπεσαν στις κυρίες της παρέας, με τη σύντροφο του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα και την κομψή σύζυγο του Φρανκ- Βάλτερ Στάινμάιερ, την Έλκε Μπύντενμπεντερ στο επίκεντρο.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα φόρεσε ένα σκούρο πράσινο μίντι φόρεμα το οποίο ήταν κρουαζέ και το συνδύασε με nude γόβες, ενώ η Ελκε Μπύντενμπεντερ εμφανίστηκε με ένα σύνολο που αποτελούνταν από φόρεμα και ασορτί πανωφόρι, στο χρώμα του μπλε – ασημί, το οποίο συνδύασε με πέρλες στον λαιμό της και nude γόβες.

Ουσιαστικά, οι γόβες τους ήταν το μόνο σημείο που οι δύο κυρίες ταυτίστηκαν στυλιστικά.


Οι δύο γυναίκες φάνηκαν ιδιαίτερα θερμές μεταξύ τους και τα φλας έκλεψε η στιγμή που τσούγκρισαν τα ποτήρια τους.



Πηγή: thetoc.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στοκχόλμη: Δύο άτομα στα χέρια των Αρχών για την επίθεση – Υποστηρικτής του ISIS ο ένας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο «ενοχλητικός» κ. Στουρνάρας ξανά στο στόχαστρο της κυβέρνησης – Το παρασκήνιο πίσω από τη.. βεντέτα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άδωνις Γεωργιάδης: Λόγω της Κυβέρνησης και Καμμένου θα είμαστε κατά 27 εκατ ευρώ φτωχότεροι (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Απαιτεί αποζημίωση για τις πολεμικές ζημίες προκειμένου να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ
- Πρώτη επίσκεψη Ζελένσκι στη Συρία και συνάντηση με αλ Σάρα
- Ιράν: Πώς έγινε η διάσωση του Αμερικανού πιλότου στα βουνά – Κρύφτηκε τραυματισμένος σε βουνό 2.200 μέτρων πριν διασωθεί
- Bloomberg: Ο OPEC+ συμφώνησε σε συμβολική αύξηση της παραγωγής πετρελαίου εν μέσω πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.