• Gossip

    Μεγάλο spoiler από τη Ναταλία Γερμανού για το Survivor! (video)

    Ναταλία Γερμανού

    Ναταλία Γερμανού


    Ένα μεγάλο spoiler για το Survivor έδωσε κατά λάθος στον αέρα της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού. Οι περισσότεροι έχουν διαβάσει πως η τελική τετράδα θα είναι o Γιώργος Αγγελόπουλος από την ομάδα των Διασήμων και οι Μάριος Πρίαμος-Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος και Κώστας Αναγνωστόπουλος από την ομάδα των Μαχητών.

    Η παρουσιάστρια ωστόσο έκανε μια αποκάλυψη που προβλημάτισε.

    Η Ναταλία Γερμανού μιλώντας με τη Μαρία Κωνσταντακάκη και αναφερόμενη στον Γιάννη Σπαλιάρα, είπε προς το τέλος της συζήτησης που είχε με την ηθοποιό τα εξής:

    «Αφήνουμε τον Γιάννη και του ευχόμαστε κιόλας καλή επιτυχία, γιατί νομίζω ότι περνάει κιόλας στον τελικό του Survivor», είπε η παρουσιάστρια.Όταν ρωτήθηκε σχετικά: «στον τελικό;» εκείνη επιβεβαίωσε, ενώ παράλληλα έπαθε και ένα μικρό… εγκεφαλικό!

    Και εδώ είναι το σημείο όπου προκαλούνται πολλά ερωτήματα, καθώς μέχει στιγμής είχε διαρρεύσει πως ο Γιάννης Σπαλιάρας δεν θα φθάσει ούτε στα ημιτελικά.

    Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων στο δημοφιλές ριάλιτι, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η Ναταλία Γερμανού, γνωρίζει κάτι παραπάνω…

    Δείτε το σχετικό βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ στην Καλαμάτα: 83χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά 12χρονο σε παιδική χαρά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που αγόρασε τη βίλα της Δήμητρας Λιάνη στην Εκάλη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor– Πώς το ΕΣΡ απειλεί τον μεγάλο τελικό



    ΣΧΟΛΙΑ