• LIFE&STYLE

    Ποιες γαλλικές εκλογές; Ο ΣΚΑΪ θα μεταδώσει κανονικά το Survivor! (video)

    survivor


    Με απόφαση του ΣΚΑΪ, ο Έλληνας, ακόμα και την κρίσιμη για την Ευρώπη εκλογική βραδιά της Γαλλίας, θα βλέπει Survivor στους δείκτες του!

    Το κανάλι του Φαλήρου, αν και είναι κατά βάση ενημερωτικό, λόγω του σαρωτικού στα νούμερα τηλεθέασης ριάλιτι επιβίωσης, αποφάσισε να μην το στερήσει στο φανατικό του κοινό το βράδυ του δεύτερου γύρου των γαλλικών εκλογών και να μεταδώσει κανονικά το επεισόδιο της Κυριακής.

    «Κι εδώ λοιπόν τώρα θέλω να σας πω και μια είδηση. Το βράδυ των εκλογών, ενώ θα παίζει ο ΣΚΑΪ το Survivor, το κανάλι θα κάνει μια μεγάλη εκπομπή για τις γαλλικές εκλογές, η οποία θα μεταδίδεται από το Skai.gr και από τον τηλεοπτικό σταθμό Action24 με τον οποίο θα συνεργαστούμε», αποκάλυψε ο Σταμάτης Μαλέλης.

    Στη συνέχεια πρόσθεσε, «αυτό σημαίνει ότι ο τηλεθεατής του ΣΚΑΪ που θέλει να δει εκείνη την ημέρα γαλλικές εκλογές και δεν θέλει να δει Survivor, του δίνουμε την εναλλακτική λύση να πατήσει το κουμπί και να πάει στο Action24 ή στο Skai.gr και να δει γαλλικές εκλογές με τα στελέχη του ΣΚΑΪ να σας τις παρουσιάζουν. Να λοιπόν άλλη μια καινοτομία και πρωτοπορία του ΣΚΑΪ».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι ειδικοί της ΕΕΤΤ «αδειάζουν» το Ινστιτούτο της Φλωρεντίας – Έως και 18 κανάλια «αντέχει» η Ελλάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος πρώην παίκτης του Survivor οργανώνει «Survivor Camps»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Γιώργος Χρανιώτης σε γυμνή φωτογράφιση (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ