• LIFE&STYLE

    Η Μενεγάκη τα αλλάζει όλα στην εκπομπή της: Ποιοι φεύγουν, ποιοι μένουν, ποιοι έρχονται την επόμενη σεζόν

    Μενεγάκη


    Η φετινή τηλεοπτική χρονιά φτάνει στο τέλος της και, σύμφωνα με το “Λοιπόν” η Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες της επόμενης σεζόν. Μάλιστα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού, η παρουσιάστρια ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές στην εκπομπή της σε όλα τα επίπεδα.

    Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποχωρούν, ενώ η παρουσία του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου στο πάνελ θα περιοριστεί σε μία με δύο φορές την εβδομάδα για τα κινηματογραφικά νέα.

    Επίσης, η Ελένη θέλει να ανανεώσει τη θεματολογία της εκπομπής και σε κάποιες ενότητες να μπει έντονο το κοινωνικό στοιχείο. Αυτό θα γίνει με τη βοήθεια δύο έμπειρων δημοσιογράφων που θα βρεθούν στο πλευρό της και αναζητούνται αυτή την περίοδο.

    Ακόμα, η παρουσιάστρια βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Στέλιο Χανταμπάκη για να τον εντάξει στο δυναμικό της εκπομπής της σε διπλό ρόλο: σχολιασμό της gossip επικαιρότητας και μια ενότητα με τηλεφωνικές φάρσες, όπου οι τηλεθεάτριες θα κερδίζουν πλούσια δώρα.

    Παράλληλα, προχωρημένες είναι οι συζητήσεις με τον Άκη Πετρετζίκη για να μπει στην κουζίνα της και να προτείνει τις συνταγές του.

    Όλα αυτά όμως φέρνουν πιθανότατα κι ένα μεγάλο διαζύγιο, καθώς όλο και μειώνονται οι πιθανότητες η Ελένη Γελαλή, επί χρόνια αρχισυντάκτρια της παρουσιάστριας, να βρίσκεται στο “αφτί” της Ελένης.

    Αν όλα τα παραπάνω ισχύουν, τότε η παρουσιάστρια ετοιμάζεται, μάλλον, να πάρει τη ρεβάνς. Ο χρόνος, ωστόσο, είναι εκείνος που θα δείξει τι θα συμβεί και τι όχι στην εκπομπή της, καθώς τίποτα ακόμα δεν επιβεβαιώνεται ή διαψεύδεται από το κανάλι της Κάντζας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς είναι σήμερα ο Σταύρος Γαρδέρης, ο πρώτος σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Μενεγάκη: Πόσες σχέσεις έχει κάνει τα τελευταία 20 χρόνια; Δείτε τι λέει η ίδια (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η θαυματουργή δίαιτα της Ελένης Μενεγάκη – Πώς εξαφάνισε την κυτταρίτιδα σε 3 εβδομάδες



    ΣΧΟΛΙΑ