• LIFE&STYLE

    Μαριάννα Καλλέργη: Η στήριξη στην Ειρήνη Παπαδοπούλου και η δικαίωση (pics-video)

    • NewsRoom
    Καλλέργη Survivor


    Έναν ακόμα… σύμμαχο, την Μαριάννα Καλλέργη, φαίνεται πως βρήκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, στην κόντρα που έχει ανοίξει με τους συμπαίκτες της, πέρα φυσικά από το κοινό που την στηρίζει σε πολύ μεγάλο ποσοστό.

    Η Μαριάννα Καλλέργη, με ανάρτηση της στο Facebook, έδειξε και αυτή την πλήρη “απέχθειά” της απέναντι στην “κλίκα” που έχει δημιουργηθεί στο παιχνίδι.

    Συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του Survivor, που μάλιστα αποχώρησε πρώτη, μιλάει για “μάσκες που έπεσαν” και για δικαίωση, στέλνοντας φυσικά και μήνυμα στήριξης στην Παπαδοπούλου:

    Το μήνυμα αυτό έχει μάλιστα διπλή σημασία, καθώς όπως αναφέρεται σε συνέντευξή της, λίγο μετά την αποχώρηση από το παιχνίδι, στην αρχή οι δύο γυναίκες όχι μόνο δεν είχαν έρθει κοντά αλλά είχαν παρεξηγηθεί κιόλας:

    «Με την Ειρήνη, βασικά, στην αρχή είχαμε παρεξηγηθεί αρκετά, δεν είχαμε έρθει κοντά, δεν είχαμε επικοινωνήσει η μία με την άλλη. Μόνο την τελευταία μέρα πριν το συμβούλιο που είπαμε κάποια πράγματα, κατάλαβε η μία την άλλη λίγο παραπάνω. Εντάξει, ο τσακωμός που έγινε, ήταν υπερβολικός. Εκείνη είναι ένας άνθρωπος που προφανώς φοβάται πάρα πολύ και το έχει πει. Επειδή είμαι αντιδραστική, δεν μου αρέσει ο άλλος να μου το λέει άσχημα. Δηλαδή, αν μου μιλήσει άσχημα, δεν τον υπολογίζω. Όταν το είδα το βίντεο, είπα καλά εγώ κρατήθηκα σε αυτό»;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στάθης Ψάλτης: Πώς αντέδρασε ο αγαπητός ηθοποιός στην είδηση του θανάτου του – Η ανακοίνωση της οικογένειάς του

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Spoiler τέλος. Η κίνηση – ματ του ΣΚΑΙ για να σταματήσει τις διαρροές στο Survivor

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: H Ειρήνη Κολιδά επανήλθε – Το πρώτο μήνυμα στο facebook μετά το ατύχημα

     



    ΣΧΟΛΙΑ