• LIFE&STYLE

    Κερδίστε τέσσερις διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Το Όνειρο ενός Γελοίου»

    Θωμάς Κινδύνης


    Το mononews.gr και το θέατρο Μορφές Έκφρασης σας προσκαλούν κάθε Σαββατοκύριακο να απολαύσετε τον Θωμά Κινδύνη, στη μοναδική παράσταση «Το Όνειρο ενός Γελοίου».

    Ένα όνειρο γίνεται αιτία να αλλάξει ένας άνθρωπος για πάντα. Ένας άνθρωπος που μέχρι εκείνη τη νύχτα, προετοιμαζόταν για να βάλει τέλος στη δίχως νόημα ζωή του. Από το όνειρο και μετά, θα παλέψει για έναν κόσμο διαφορετικό. Έναν κόσμο τόσο απίστευτα όμορφο και αληθινό, που μόνο ένας γελοίος άνθρωπος θα μπορούσε ποτέ έστω και να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει!

    Ο Θωμάς Κινδύνης, μετά την επιτυχημένη του επάνοδο στη σκηνή, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά, μέσα από μία εξαιρετική ερμηνεία, να μας μεταφέρει ένα από τα σημαντικότερα έργα του Φ. Ντοστογιέφσκι, με τη χρήση της τεχνολογίας, των νέων μέσων και της τεχνικής των ανθρώπινων ολογραμμάτων. Η παράσταση είναι μία από τις υποψήφιες για το βραβείο μονολόγου «Αντιγόνη Βαλάκου» της Ελληνικής Ακαδημίας Βραβείων Τέχνης και έχει αποσπάσει μοναδικές κριτικές από το κοινό και τους κριτικούς.

    Γραμμένο το 1877, «Το όνειρο ενός γελοίου» αποτελεί ένα αριστούργημα γραφής και πλοκής που οδηγεί τον θεατή βήμα βήμα από έναν κόσμο εχθρικό για τον άνθρωπο, κενό από αξίες και ιδανικά, έναν κόσμο που βρίσκεται στο ζενίθ της αυτοκαταστροφικής του μανίας, στην άλλη πλευρά – εκεί όπου η ζωή είναι γεμάτη, η ευτυχία πηγάζει από την αγάπη που κρύβουμε μέσα μέσα μας και ο άνθρωπος μπορεί να επικοινωνεί, να νιώθει, να χαίρεται που υπάρχει και να ζει αληθινά.

    Συντελεστές

    Μετάφραση – Σκηνοθεσία : Άννα Σεβαστή Τζίμα

    Διασκευή κειμένου: Θωμάς Κινδύνης

    Μουσική: Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης

    Σκηνικά: Κωνσταντίνα Μαρδίκη

    Φωτισμοί – Video προβολές: Παναγιώτης Λαμπής

    Photo Credits:

    Μυρτώ Αποστολίδου | Μακιγιάζ: Διονυσία Κωνσταντίνου

    Παραστάσεις από 21 Οκτωβρίου 2017 έως 5 Ιανουαρίου 2018

    Κάθε Σάββατο 21.00 & Κυριακή 19.30

    Εισιτήρια: 12€ Ταμείο | 10€ Προπώληση & Ομαδικά (6 άτομα και άνω)

    7€ Άνεργοι με κάρτα ΟΑΕΔ, Μέλη των Μορφών Έκφρασης

    Διάρκεια: 70 λεπτά

    ΘΕΑΤΡΟ ΜΟΡΦΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ , Αλκμήνης 13, Κάτω Πετράλωνα, τηλ 210 3464903, 210 3464002

    Νικητές είναι οι:

    Σάββατο: Στέλλα Χαιρετάκου και Λεωνίδας Παπαδόπουλος

    Κυριακή: Μελίνα Κύρκου και Αντώνης Παπαδάκης



    ΣΧΟΛΙΑ