• LIFE&STYLE

    Τίτλοι τέλους σε μία από τις διασημότερες βεντέτες του Χόλιγουντ! (video)

    οι μάγισσες

    Αλίσα Μιλάνο, Σάνεν Ντόχερτι


    Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Αλίσα Μιλάνο έδωσε μια για πάντα τέλος στην περιβόητη βεντέτα που γεννήθηκε ανάμεσα σε εκείνη και την Σάνεν Ντόχερτι στις αρχές του 2000, στο πλατό των γυρισμάτων της σειράς «Charmed».

    https://www.youtube.com/watch?v=-lHX3H2NVoc

    Το 1998 οι δύο σταρ, μαζί με την Χόλι Μαρί Κομπς, πρωταγωνίστησαν στην επιτυχημένη σειρά του Άαρον Σπέλινγκ, «Charmed» ως οι τρεις αδελφές Χάλιγουελ που ανακαλύπτουν ότι είναι μάγισσες. Έπειτα από έντονες διαφωνίες και τσακωμούς, η Σάνεν Ντόχερτι αναγκάστηκε να αποχωρήσει, με την Ρόουζ ΜακΓκάουαν να παίρνει τη θέση της τρίτης αδελφής.

    Από τότε, πολλά έχουν ακουστεί για το λόγο της μεγάλης διαμάχης, όμως η Αλίσα διευκρίνισε ότι πλέον, όχι μόνο έχουν ξεπεράσει τα μεταξύ τους προβλήματα, αλλά διατηρούν μία φιλική σχέση. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι σύντομα πρόκειται να συναντηθούν από κοντά!

    οι μάγισσες
    Χόλι Μαρί Κομπς, Σάνεν Ντόχερτι, Αλίσα Μιλάνο

    Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε την Μιλάνο για την Ντόχερτι, εκείνη δήλωσε ότι, «Η Σάνεν και εγώ μιλάμε πολύ στο Twitter μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Μάλιστα, της μίλησα και στο τηλέφωνο πριν δυο-τρεις ημέρες και αποφασίσαμε να βρεθούμε από κοντά. Δεν έχουμε προγραμματίσει ημερομηνία, αλλά ναι».

    Σάνεν Ντόχερτι, Αλίσα Μιλάνο
    Σάνεν Ντόχερτι, Αλίσα Μιλάνο

    Όσο για το τι πραγματικά συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και ακολούθησε η έξοδος της Σάνεν στον τρίτο κύκλο της σειράς, η Αλίσα παραδέχτηκε πως, «Νομίζω ότι είμαστε σε ηλικία που ό,τι κι αν συνέβη πριν από 15 χρόνια, ή όσα χρόνια ήταν, τώρα είναι άσχετο», ενώ πρόσθεσε, «Πιστεύω ότι αυτό που έχει περάσει εκείνη (με τον καρκίνο), η μητρότητα που μπήκε στη ζωή μου, όλα αυτά αλλάζουν τον άνθρωπο. Είμαι πολύ χαρούμενη που αισθάνεται καλά. Προσευχόμουν για εκείνη καθημερινά».

    Με την φράση, «Ανυπομονώ να τη δω!», έκλεισε το όλο θέμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο χείλος της οικονομικής καταστροφής η Αλίσα Μιλάνο – Γιατί ζητά 10 εκατ. δολ.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εντυπωσιασμένος ο Χιου Τζάκμαν από τα ελληνικά νησιά – Τι ανέβασε στο Instagram (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Γιατί ο Αγγελόπουλος κινδυνεύει να χάσει το έπαθλο των 100 χιλ. ευρώ; (video)



    ΣΧΟΛΙΑ