• LIFE&STYLE

    Τι σημαίνει το «Πάμε Πακέτο» για την Βίκυ Χατζηβασιλείου

    • NewsRoom
    Χατζηβασιλείου

    Βίκυ Χατζηβασιλείου


    Συναισθηματικά «πλόυσια» δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, καθώς το τηλεοπτικό κοινό εδώ και 12 χρόνια έχει «αγκαλιάσει» την εκπομπή «Πάμε Πακέτο». Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή, που άλλαξε τη ζωή της.

    «Το “Πάμε πακέτο” δεν είναι μυθοπλασία, είναι αληθινή ζωή. Στοχεύει στο θυμικό. Ένα είναι σίγουρο: ότι μέσα από όλες αυτές τις πραγματικές ιστορίες είμαι πλούσια. Πλούσια συναισθηματικά. Γιατί αυτός είναι ο πλούτος στον άνθρωπο», τονίζει μιλώντας στην espresso.

    Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε στο πρόβλημα που υπάρχει στις οικογένειες, υποστηρίζοντας ότι, «Ο εγωισμός δεν κάνει διακρίσεις ανάμεσα σε φτωχές ή πλούσιες οικογένειες, με χαμηλό ή υψηλό μορφωτικό επίπεδο. Ο εγωισμός είναι δυστυχώς μέσα στη φύση του ανθρώπου και ένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα».

    Μάλιστα, «άγγιξε» και το θέμα της υιοθεσίας δηλώνοντας ότι, «Αν ξέρεις ότι είσαι υιοθετημένος, δεν το ξεχνάς τόσο εύκολα, όσο καλός και να είναι ο θετός γονέας. Το κουβαλάς μέσα σου. Θέλεις να ξεφορτωθείς ένα βάρος που υπάρχει υποσυνείδητα στην ψυχή σου. Αν από αυτή την αναζήτηση βγει κάτι θετικό, είναι μια λύτρωση. Εχεις βρει τον εαυτό σου. Υπάρχουν παιδιά που λατρεύουν τους θετούς γονείς τους και νιώθουν τεράστια ευγνωμοσύνη για την αγάπη τους, τις θυσίες, τη φροντίδα τους. Αυτούς αισθάνονται γονείς τους και όχι εκείνους που τους έφεραν στη ζωή. Και πάλι όμως, θέλουν να μάθουν τις ρίζες τους.»

    Ακόμη πρόσθεσε ότι, «Αυτή η εκπομπή μπορεί να μην έχει να κάνει με τα προβλήματα της οικονομικής κρίσης, αλλά, πιστέψτε με, για έναν γονιό που ψάχνει το παιδί του γιατί το έδωσε για υιοθεσία ή για ένα παιδί που θέλει να δει τη βιολογική του μητέρα και να μάθει γιατί το έδωσε, η κρίση είναι δευτερεύουσα. Πάντως, σχολείο καλών γονέων δεν υπάρχει. Γι’ αυτό ας μάθουμε να συγχωρούμε τους γονείς μας», εξηγεί η παρουσιάστρια του Alpha, η οποία δέχεται ευχές από τους τηλεθεατές. «Αυτές οι ευχές είναι φυλαχτά ζωής. Μου φτάνουν για άλλες τρεις ζωές τουλάχιστον» λέει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Late Night: Σάρωσε τα νούμερα τηλεθέασης ο Γιώργος Λιάγκας! Ποσοστό-ρεκόρ στο δυναμικό κοινό

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλγα Πηλιάκη: Γιατί αποχώρησε από το Nomads (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκάνδαλο FIFA: Αυτοκτόνησε ο Ντελόν-Έπεσε στις ράγες του τρένου!



    ΣΧΟΛΙΑ