• LIFE&STYLE

    Τι αποκάλυψε η Δέσποινα Βανδή για το ρετούς στο εξώφυλλο του Nitro (video)

    • NewsRoom
    Δέσποινα Βανδή


    Στην κάμερα της εκπομπής του «Πρω1νού» μίλησε η Δέσποινα Βανδή και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο photoshop και πιο συγκεκριμένα στο εξώφυλλο που είχε κάνει το 2007 για το περιοδικό Nitro.

    Με αφορμή ένα νόμο που απαγορεύει το photoshop στη Γαλλία, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως η φωτογραφία είχε δεχτεί υπερβολικό ρετούς.

    Δέσποινα Βανδή
    Δέσποινα Βανδή

    «Με το ρετούς κι εγώ έχω ένα θέμα, όσον αφορά την υπερβολή. Έχω φτάσει στο σημείο να λέω μαλακώστε κάποια πράγματα, αλλά μην σβήνετε εντελώς τις ρυτίδες, δεν είμαι πια 20, ούτε 30, είναι τόσο αφόρητο το ψέμα, που δεν κάνει καλό στην ψυχολογία μας, αν είναι τόσο πλαστικό. Είχα μόλις γεννήσει 40 μέρες τον Γιώργη μου, και μου ζήτησε ο Κωστόπουλος το πρώτο εξώφυλλο. Θεωρώ ότι δεν ήταν τόσο τραγικά μεγάλες οι αλλαγές, του είχα πει να με προσέξει λίγο, γιατί δεν είχα επανέλθει!», είπε μεταξύ άλλων.

    Η τραγουδίστρια μάλιστα θέλησε να κάνει και ένα αστειάκι πριν απαντήσει στην δημοσιογράφο, λέγοντας χιουμοριστικά «Να υποθέσω εκεί δεν έχουν ντόπιες σταρ που να κάνουν τα… ρετουσάκια τους».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: TALKING NOMADS: Η σχολιαστική εκπομπή για το Nomads έρχεται στον ΑΝΤ1

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads – ANT1: Εβδομάδα μεγάλων αλλαγών – Το παιχνίδι τώρα αρχίζει…

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το τζόγκινγκ του Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσινγκτον (Pics)



    ΣΧΟΛΙΑ