• LIFE&STYLE

    Survivor: Ποιος είναι ο προδότης;

    Survivor


    Τον προδότη του Survivor αναζητούν τα τελευταία 24ωρα οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ που βλέπουν τις διαρροές να είναι συνεχείς, προκαλώντας την ανάλογη φρενίτιδα γύρω από το reality της χρονιάς.

    Το κακό ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες και έχει πάρει την μορφή μιας μίνι-επιδημίας διαρροών από τον Άγιο Δομήνικο, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν σχεδόν όλες με την προβολή των τελευταίων επεισοδίων.

    Αυτό έχει προβληματίσει πολύ τα διευθυντικά στελέχη του ΣΚΑΪ που έχουν ξεκινήσει διακριτικά τις έρευνες για να ανακαλύψουν τον προδότη, ο οποίος δεν μπορεί να είναι παίχτης.

    Αυτό το ενδεχόμενο αποκλείστηκε από την αρχή, αφού οι διαγωνιζόμενοι δεν είναι δυνατό να επικοινωνήσουν με κανέναν, δεν έχουν κινητά τηλέφωνα και γενικώς είναι απομονωμένοι στις παραλίες τους.

    Έτσι, οι έρευνες στρέφονται αποκλειστικά στα εκατόν είκοσι περίπου στελέχη της παραγωγής του reality, πολλοί εκ των οποίων λόγω ιδιότητας η θέσης είναι σε θέση να γνωρίζουν πολύ νωρίτερα τα τετελεσμένα που βλέπουμε εμείς στην Ελλάδα.

    Επίσης, ανάμεσα στους ξένους εργάζονται και αρκετοί Έλληνες, χωρίς αυτό να είναι σε καμία περίπτωση επιβαρυντικό στοιχείο, αφού όλοι φέρονται να είναι πάνω απ’ όλα, σωστοί επαγγελματίες, οι οποίοι δεν θα ρίσκαραν την δουλειά τους.

    Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στους διαδρόμους του σταθμού του Φαλήρου, οι διοικούντες με προεξάρχουσα την κ. Άλκηστη Μαραγκουδάκη, επιθυμούν διακαώς να τελειώνει αυτή η ιστορία των διαρροών.

    Κι’ αυτό επειδή εκτός του ότι πλήττεται η αξιοπιστία και το κύρος του σταθμού-δεν είναι και ότι καλύτερο να γίνονται γνωστές καθημερινά ιστορίες και αποτελέσματα του παιχνιδιού-φαινόμενο που «χτυπάει» απίστευτα νούμερα τηλεθέασης-τις τελευταίες ημέρες υπάρχει και ένα τζόγος γύρω από το Survivor, o οποίος αποδεικνύεται ιδιαίτερα κερδοφόρος για κάποιους.
    Αυτό που μένει να φανεί τις ερχόμενες ημέρες είναι το κατά πόσο θα αποκαλυφθεί ο προδότης του Survivor που πληροφορεί προφανώς έναντι κάποιας αμοιβής, για τα όσα έχουν γίνει πριν από την προβολή κάθε νέου επεισοδίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Οι αντιδράσεις στα social media μετά το ατύχημα των «Μαχητών» – Tι σχολιάζει ο Θανάσης Χειμωνάς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Σοβαρό τροχαίο είχαν οι «Μαχητές» – Τι λέει η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor: Το προσβλητικό σχόλιο του Κουτσιανικούλη για τη Λάουρα Νάργες



    ΣΧΟΛΙΑ