• LIFE&STYLE

    Survivor: Η επίσημη ανακοίνωση του Τούρκου παραγωγού για τον Σάκη Ρουβά

    • NewsRoom
    Νιτσιάκος


    Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν φήμες για μία εμφάνιση-έκπληξη του Σάκη Ρουβά στο Survivor κατά τη διάρκεια του πάρτι ένωσης των δύο ομάδων, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

    Ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali έρχεται με νέα ανακοίνωση να επιβεβαιώσει την εμφάνιση του αγαπημένου τραγουδιστή σε μελλοντικό επεισόδιο, «Ο κορυφαίος σταρ αποδέχθηκε την πρόσκληση της Acun Medya και του κυρίου Acun Ilicali να συμμετάσχει ως guest star στο τηλεοπτικό φαινόμενο Survivor. Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που ο Σάκης θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο τις επόμενες ημέρες δίνοντας στο φανατικό τηλεοπτικό κοινό του Survivor σε Ελλάδα και Κύπρο τη δυνατότητα να τον απολαύσει σε ένα ρόλο έκπληξη, αξιοποιώντας την τηλεοπτική του εμπειρία, τη σπάνια λάμψη και την καλλιτεχνική του δύναμη. Η συμμετοχή του Σάκη Ρουβά σχεδιάζεται εδώ και πολύ καιρό από την ομάδα παραγωγής στον Άγιο Δομίνικο και σύντομα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε όλες τις λεπτομέρειες της πολυαναμενόμενης εμφάνισής του».

    Μάλιστα, λέγεται ότι τον Σάκη Ρουβά θα συνοδεύσει η Κάτια Ζυγούλη, προκειμένου να απολαύσουν μαζί ένα ταξιδάκι λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 3 Ιουλίου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι έκανε η Παπαδοπούλου την ώρα του πάρτι της ένωσης; (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βρισιά του Μάριου που δεν άκουσε ποτέ κανείς (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Twitter «χλευάζει» το πάρτι της ένωσης και τις φωνές των παικτών (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ